Özpet Grup, 50 yeni MAN çekiciyi filosuna ekledi

Mersin Yetkili Servisi ve Bölge Bayii Mancı Kemal Otomotiv tarafından gerçekleştirilen satış kapsamında, farklı sektörlerde başarıyla faaliyet gösteren Türkiye’nin lider şirketlerinden Özpet Grup’a 50 adet MAN çekici teslimatı yapıldı.

Ağır işlerin güvenilir çözüm ortağı MAN, araç teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Farklı sektörlerde lider firmaların tercihi olan MAN, Mersin’de yılın ikinci büyük toplu teslimatını gerçekleştirdi. Mersin Yetkili Servisi ve Bölge Bayii Mancı Kemal Otomotiv tarafından yapılan satış kapsamında Türkiye’nin lider şirketlerinden Özpet Grup’a 50 adet MAN çekici teslimat yapıldı.

1969 yılında kurulan, bünyesindeki şirketleriyle tüm faaliyet alanlarında müşteri memnuniyetini odak alan Özpet Grup, yeni araç yatırımında yol arkadaşlığına güvendiği MAN markasını tercih etti. Kaliteli ve güvenilir hizmet temelinde sürdürdüğü öncü marka olma yolculuğunu yeni MAN çekicilerle güçlendiren şirket, yeni araçları törenle teslim aldı. Mersin’deki Mancı Kemal Otomotiv A.Ş.’de düzenlenen teslimat törenine Özpet Grup adına şirket ortakları Hakan Sevim, Alkaan Sevim, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ve Bölge Satış Koordinatörü Ali Tuğrul Aykın ile Mancı Kemal Otomotiv A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Akdemir, Mehmet Akdemir ve Satış Müdürü İbrahim Gündüz katıldı.

“MAN ihtiyaç duyduğumuz tüm alanlarda bize güç katan çok değerli bir iş ortağı “

Özpet Grup adına ortağı Alkaan Sevim, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Özpet Grup olarak 55 yılı aşan köklü bir deneyimle faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde öncü marka olma yolunda ilerliyoruz. Yaptığımız tüm işlerde müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılayarak, onlara en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Grubumuzun bünyesinde Özpet Petrol ve SVM Petrol ile akaryakıt sektöründe toptan ve perakende satış, nakliye ve LPG satışının yanı sıra deniz ve balıkçı motorlarına ÖTV’siz akaryakıt satış hizmeti veriyoruz. Yine grubumuzun bünyesinde Aytemiz gibi ülkemizin dört bir yanında istasyonları olan bir şirket bulunuyor. Bunun yanında inşaat sektöründe de villa ve konut projelerinin yanı sıra taahhüt, otel inşaatı ve ticari alanlar gibi çeşitli projelerde faaliyet gösteriyoruz. Ayrıca Arma Depolama ve Merport grup şirketlerimizle konteyner depolama sahalarımız bulunuyor ve depolama sektöründe de önde gelen şirketlerden bir tanesiyiz. Bunun yanında yeme-içme sektörünün yanı sıra lojistik sektöründe de faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de büyüme hedeflerimiz doğrultusunda yine ağır ticari araç sektörünün küresel markası MAN ile yolumuza devam edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü MAN bize ihtiyaç duyduğumuz tüm alanlarda güç katan çok değerli bir iş ortağı. Yeni araçlarımızla iş birliğimizi daha güçlendirdiğimiz MAN Ailesi’ne bu güzel ev sahiplikleri için de teşekkür ediyoruz.”

“Bu yıl Mersin’de ikinci büyük teslimatımızı gerçekleştiriyoruz”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara da Mersin’de yılın ikinci büyük teslimatını gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak bu yıl Mersin’de ikinci büyük teslimatımızı gerçekleştiriyoruz. Mersin’deki Bayimiz Mancı Kemal Otomotiv aracılığıyla ülkemizin lider şirketlerinden Özpet Grup’a satışını yaptığımız 50 adet aracımızı öncelikle kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz.

1969 yılında kurulan Özpet Grup, imza attığı başarılı işlerle bugün ülkemizin önemli şirketleri arasında yer alıyor. Akaryakıt sektöründe toptan ve perakende satışın yanı sıra yeme-içme, depolama ve lojistik alanında başarıyla faaliyet gösteren Özpet Grup’a, bize ve markamıza duydukları güven için bir kez daha teşekkür ediyorum. Ağır ticari araç sektöründe olduğu gibi lojistik sektöründe de ‘güven’ çok önemli bir yer tutuyor. Müşterinizi mağdur etmeden ve aldığınız yükü zamanında teslim etmeniz gerekiyor. Bu taşıdığınız yükün hassasiyetinden kaynaklandığı gibi, müşterinize verdiğiniz taahhüttün yerine zamanında gelmesi açısından da büyük önem taşıyor. Bu güven dayalı iş birliklerinden başarı için ise doğru tercihler, yani doğru yol arkadaşları gerekiyor.

MAN olarak farkımız da işte bu noktada ortaya çıkıyor. MAN, arkasında 250 yılı aşkın bir mühendislik deneyimi ve yarının teknolojisine donattığı araçlarıyla dünyanın birçok yerinde başarısını ödüllerle tescillenmiş bir küresel marka. Araçlarında üstün teknolojiden dayanıklılığa, performansından yüksek yakıt tasarrufuna kadar işletme dostu birçok çözümü birada sunuyor. Bununla birlikte sektörde bizi rakiplerimizden ayrıştıran bir diğer önemli özelliğimiz olan satış sonrası kesintisiz hizmet farkımızı da unutmamamız gerekiyor. Başarısını uluslararası ödüllerle kanıtlamış araçlarımızın yanında, satış sonrası 7/24 kesintisiz hizmet anlayışıyla her daim yol arkadaşlarımızın yanında oluyoruz. MAN olarak her bir müşterimizi ‘Yaşam Boyu İş Ortağı’ olarak görüyoruz ve satıştan sonraki tüm süreçlerimizi de bu yaklaşım temelinde yürütüyoruz. Bunlara ek olarak yine özellikle müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini en iyi şekilde karşılayabilmek amacıyla uzatılmış garanti paketlerimizden yerinde bakım ve onarım hizmetlerimize, özel bakım paketlerimizden çeşitli yedek parça kampanyalarımıza kadar en ideal çözümlerimizle kendilerine destek oluyoruz. Tüm bunlar da bizi ve araçlarımızı lider firmalarımızın tercih sebebi yapıyor. Bugün de yine tüm bu nedenlerden dolayı MAN tercih eden ülkemizin lider markalarından Özpet Grup’a teslimatını yaptığımız araçlarımızın hayırlı olmasını diliyoruz.”

“Uzman kadromuz ile 7/24 servis hizmeti sunuyoruz”

Mancı Kemal Otomotiv Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Akdemir ise 2024 yılında ikinci büyük teslimat törenini gerçekleştirmekten çok mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

“Mancı Kemal Otomotiv olarak zor bir yılda ülkemizin lider şirketlerine yaptığımız büyük adetli satışlarla önemli bir başarı ivmesi yakaladık. Geçen Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz toplu teslimatın ardından bugün de faaliyet gösterdiğim tüm alanlarda öncü olmayı başarmış, ülkemizin önemli şirketlerinden Özpet Grup’a, 50 adet MAN çekici teslimatını gerçekleştiriyoruz. Firma olarak 40 yıla yaklaşan tecrübemiz ile ilk günden bugüne her zaman 'müşteri memnuniyeti' temelinde çalıştık. MAN Ailesi’nin bir parçası olarak da bugüne kadar ülkemizin pek çok seçkin firmasıyla iş birliklerimiz oldu. Özpet Grup da şüphesiz iş birliğine büyük önem verdiğimiz ülkemizin en kıymetli şirketlerinden bir tanesi. Kendilerine bugün dev bir araç filosunu teslim ettik. Yeni MAN araçlarının kendilerine ve müşterilerine hayırlı olmasını diliyoruz.”

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teslimat Haberleri

TGL Lojistik ve Tırsan işbirliği 20 adetlik ilk teslimatla başladı
SUPET ve SOLUTION, filolarını genişletmek için IVECO S-Way’i seçti
Günaydın Et, İlk Scania’larını Teslim Aldı
KRE Kare Lojistik, filosuna 20 adet Ford FMAX kattı
Ceran Nakliyat Scania Filosunu Büyütüyor