Petrol Ofisi cebe girdi

Günümüzde, akıllı telefonlar ve diğer taşınabilir cihazları hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Kullanıcılar istedikleri bilgiye anında ulaşmak...

Günümüzde, akıllı telefonlar ve diğer taşınabilir cihazları hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Kullanıcılar istedikleri bilgiye anında ulaşmak istiyor. Petrol Ofisi de bu talebi karşılamak, istasyonlarıyla ilgili bilgilere rahat bir erişim yolu sağlamak amacıyla "PO NEREDE" isimli yeni bir uygulamayı hizmete sunuyor.

PO NEREDE anında lokasyon ve ek bilgiler sunuyor

Petrol Ofisi müşterileri ?PO NEREDE? uygulamasını Petrol Ofisi'nin www.petrolofisi.com.tr adresindeki resmi web sitesinden indirebilir.  Kullanıcılar ?PO NEREDE? üzerinden il, ilçe, mahalle seçerek Türkiye?nin her bölgesi için arama yapabiliyor. Bunun yanı sıra Petrol Ofisi hizmetlerinin sıralandığı 'Arama Kriterleri'nden de arzu ettikleri hizmetleri seçebiliyorlar. Arama sonuçları iletişim bilgilerini, istasyonlarda araçtan inmeden ödeme özelliği olan Ödegeç hizmeti kapsamında hangi bankaların uygulamada yer aldığı bilgisini de gösteriyor. ?PO NEREDE? aynı zamanda Türkiye?nin her noktasından istedikleri Petrol Ofisi istasyonuna hangi rotadan gidebilecekleri ve yol üzerinde nereden yakıt alabilecekleri bilgisini de sunuyor.

PO NEREDE cebinizde

?PO NEREDE?nin iPhone, iPad ve iPod Touch uygulamalarını indirmek de mümkün. iPhone, iPod Touch için 'PO NEREDE? ve iPad için ?PO NEREDE HD? ' uygulaması Apple AppStore'dan ücretsiz temin edilebiliyor.

PO NEREDE'ye WAP standartlı diğer cep telefonları ve cep bilgisayarlarından da http://mobil.ponerede.com adresi üzerinden kolaylıkla erişilebiliyor.  Kullanıcılar aynı zamanda AutoMatic, Oto Yıkama, Maxima Merkezi, PO/gaz ve Positive Card Öde Geç gibi hizmetleri seçerek arama yapabiliyor. 

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

DFDS, Martaş Limanı’ndan Trieste’ye yeni bir hat açtı
Deniz navlunları düşüşte; Noel de çare olamadı
Özata Denizcilik, 2 milyon dolarlık onarım işi aldı
MEDKON, 5 konteyner gemisi birden aldı
Yurt dışı konteyner taşımalarının %14,1’i Türk Bayraklı gemilerle yapıldı