Şahin Nakliyat'a 200'üncü DAF

Kurulduğu günden bu yana filosunu DAF çekiciler ile büyüten Şahin Nakliyat Şubat ayında 10 adet DAF XF 105.460 Medium Deck’i filosuna kattı. TIRSAN tesislerinde...

Kurulduğu günden bu yana filosunu DAF çekiciler ile büyüten Şahin Nakliyat Şubat ayında 10 adet DAF XF 105.460 Medium Deck’i filosuna kattı.

TIRSAN tesislerinde düzenlenen 200’ncü DAF araç teslimat töreninde bir konuşma yapan Şahin Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Taner, “Uluslararası nakliye firmaları arasında en büyük TIRSAN treyler ve DAF çekici filosuna sahip firmalardan biriyiz. Bu DAF markasına ve TIRSAN’a olan güvenimizden kaynaklanıyor. Kuruluşumuzdan bu yana hep DAF markasını tercih ettik. Araç sunduğu sağlamlık ve dayanıklılığın yanı sıra işletme maliyeti ve taşıma performansı konusunda da çok ciddi avantaj sağlıyor. Ayrıca DAF marka araçlar en yüksek ikinci el değerine sahip olduğu için araçları yenilerken de önemli bir katma değer elde ediyoruz” diye konuştu.

Tezcan: DAF’ta pazar payımızı artırdık

TIRSAN Treyler CEO’su Faruk Tezcan ise DAF’ın Avrupa’da son yedi yıldır sürekli olarak pazar payını artırdığını belirterek, “DAF, Avrupa’da 2009 yılında krize rağmen büyük bir atak yaparak pazarda Volvo’yu geçerek üçüncülüğe yükseldi. 2009 yılı DAF’ın Türkiye’de de pazar payını artırdığı bir yıl oldu. Bu gelişmeyi çok önemsiyoruz. Pazar payımızı her yıl artırmak en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. TIRSAN olarak 32 yıldır tercih edilen, müşteri memnuniyetini sağlayan ve müşterilerinin ihtiyaçlarına göre üretim yapma felsefesini benimsedik. Bugün Şahin Nakliyat’a yaptığımız 200’ncü DAF teslimatı da bunun en güzel örneklerinden biridir” diye konuştu.

Şahin Nakliyat’tan 10 adet DAF siparişi daha geldi

Genel merkezi Gaziantep’te bulunan Şahin Nakliyat, 1965 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Kuruluşunun ilk yıllarında uluslararası soğuk taşımacılık yapan Şahin Nakliyat, şimdi ise Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetleri ve Orta Doğu ülkelerine tekstil ürünleri, halı ve kuru gıda olmak üzere birçok farklı ürünler taşıyor. Şahin Nakliyat ayrıca 2010 yılının ikinci çeyreği için 10 adet daha DAF XF 105.460 Euro 5 Medium Deck çekici siparişi verdi. Firma yakın zamanda Gaziantep’te depo ve antrepo proje çalışmaları ile yatırım faaliyetlerini genişletmeyi planlıyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamyon - Treyler Haberleri

Scania’dan, Sürdürülebilir Üretimde Yenilikçi Adım!
Renault Trucks, Bourg-en-Bresse tesisinin 60. yıl dönümünü kutluyor
Krone, 3D Solar Telematik 2024 Ödülünü Kazandı
BMC'nin hafif kamyon serisi 417 yollara çıktı
TIRSAN’ın şasisi, Avrupa’da ikinci kez 1’inci oldu