“Setra’da yatak yeri çok küçük”

-          Araçla ilgili bir eğitim almadım. Metro Turizm’e ait araçlar var. Biz de Metro personeliyiz. Bugün...

-          Araçla ilgili bir eğitim almadım. Metro Turizm’e ait araçlar var. Biz de Metro personeliyiz. Bugün ona, yarın başkasına bineriz.

-          Setra’da her şey yerli yerinde. Boşuna konulmuş bir parça olduğunu düşünmüyorum.

-          9 saatte 4.5 saat araç kullanmak hakkımız var. İstirahat etmek de en doğal hakkımız. Ancak, bu araçta istirahatimiz pek düşünülmemiş. Yatak olarak ayrılan yer çok küçük. Gömleğimi, pantolonumu çıkaramıyorum. Kaptan, istirahate geçtiğinde giysilerini çıkarıp pijamalarını giymek ister.

-          Aracımın yol tutuşu mükemmel. Bu aracı 1 yıldır kullanıyorum. Kışın, zorluk çekeceğimi düşünüyordum ama kışın da gayet güzel verim aldık.

-          Koltuğa oturduğumda kendimi güvende hissediyorum. Araca çok güzel bir fren sistemi koymuşlar, belki de binek araçlarda aynı düzeneği bulamazsınız.

-          Aracımdan çok memnunum. Kendi aracımı alma imkanım olsa, yine bu aracı alırdım. Çünkü, 6 teker. Yakıt sarfiyatı konusunda çok ideal bir araç.

-          Doğru sürüş ile daha az yakıt yakacağımızı biliyorum. Aracımı da çok normal kullanıyorum. Zaten 100 kilometrenin üstüne çıksam, sistem kendiliğinden kapanıyor.

-          Kabin içindeki raf sistemlerinden ses geliyor. Yolcu tarafındaki raf sistemlerinde ses eksik olmuyor. Ama, koltukları 4X4’lük.

BUS &TRUCK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otobüs Haberleri

Temsa, İspanya satışlarını 2 yılda 5 kat artırdı
Temsa’dan Fransa’ya 6 bininci araç teslimatı
BMC’nin çevre dostu otobüsü Procity “fark yaratan” tacını taktı
Mercedes-Benz Conecto Hybrid, %6.5 yakıt tasarrufu sağlıyor
Otokar’dan Altur Turizm'e 1000. Sultan Teslimatı