Tan hizmet anlayışı, TGL Transit Merkezi’nde sürecek

Ekim 2024 itibariyle yaptığı yatırım ile istikrarlı büyüme stratejisini devam ettiren “Tan Global Lojistik”, yenilikçi ve sürdürülebilir hizmet anlayışıyla, "TGL Transit Merkezi"ni hayata geçirdi.

Lojistik sektörünün her alanında güvenilir ve öncü kimliğiyle, 25 yılı aşkın süredir varlık gösteren "Tan Lojistik" 2015 yılında "Teminat Sağlayıcı" misyonuyla “Tan Global Lojistik” firmasını kurarak, hizmet çeşitliliğini artırdı.

Ekim 2024 itibariyle yaptığı yatırım ile istikrarlı büyüme stratejisini devam ettiren “Tan Global Lojistik”, yenilikçi ve sürdürülebilir hizmet anlayışıyla, "TGL Transit Merkezi"ni hayata geçirdi.

"TGL Transit Merkezi" gümrük ve dış ticaret mevzuatında yer alan ticareti kolaylaştırıcı ve hızlandırıcı imkanları taşıma firmaları ve ihracatçıların kullanımına sunarak zaman ve maliyet kaybını minimize etmeyi ve ülke ihracatına katkı sağlamayı hedefliyor.

İstanbul/Çatalca’da yer alan "TGL Transit Merkezi", 7000 m2 açık ve 2000 m2 kapalı depolama alanı, kamera ve güvenlik sistemleri ile hizmet veriyor. Muratbey Gümrüğü’ne yakın olmasının yanı sıra, 50 araçlık TIR parkı kapasitesi ve kuvvetli dijital altyapısı ile kısa sürede bulunduğu bölgede öne çıkmıştır.

Hizmet verdiği tarihten itibaren çözümcü bakış açısıyla yaşanan sorunlara yerinde ve pratik çözümler üreten TGL Transit Merkezi, güçlü analiz ve öngörüye sahip operasyon ekibiyle kısa süre zarfında sağladığı avantajlar açısından yoğun ilgi ve memnuniyetle karşılandı.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Lojistikte Sürdürülebilir Taşımacılıkla Devrim Yaratmak
Kaçak nakliyeciler mağdur ediyor, kontrol edilemiyorlar
Yarım asırlık Boltas, güçlü yatırımlarla gelecek 50 yılını inşa ediyor
21. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması Kazananları Belli Oldu!
Transnak yıl sonuna kadar yatırımlarıyla büyüyecek