Tarla Günleri'nde D-Max şov

Bu sene ikincisi düzenlenen Türkiye’nin açık alan uygulamalı tarım fuarı Tarla Günleri Fuarı, 5-8 Mayıs 2011 arasında Adana’da gerçekleştirildi. ...

Bu sene ikincisi düzenlenen Türkiye’nin açık alan uygulamalı tarım fuarı Tarla Günleri Fuarı, 5-8 Mayıs 2011 arasında Adana’da gerçekleştirildi.  Yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin katıldığı fuarda Anadolu Isuzu, D-Max 4x2 ve D-Max 4x2 Limited Edition modelleri ile fuarda yerini aldı. 

Anadolu Isuzu Adana Bayii Yusuf Baysal Otomotivlekatıldığıfuarda D-Max’ler büyük ilgi gördü. Stantta bir açıklama yapan Adana Bayii Yusuf Baysal Otomotiv Sahibi Adem Baysal, D- Max modellerinin hem tarım hem de arazi koşullarına uygun olduğunu belirterek, Adana gibi tarım alanlarının geniş olduğu bölgelerde D-Max araçların yanı sıra kamyon ve kamyonet araçlarında da çok ciddi satışların gerçekleştiğini söyledi.

Güvenli, Konforlu, Ekonomik ve Modern Yapısı ile “Isuzu D-Max”ler Dört Dörtlük Yüksek performansı ve yakıt ekonomisini bir arada sunan D-Max Limited, Commonrail Turbo Dizel Intercooler motoruyla  sessiz bir sürüş keyfi sunarken, Euro 4 emisyon değeri ile de doğaya karşı saygılı bir araç olma özelliğini taşıyor.

Standart olarak sunulan EBD’li ABS hem sürücü hem de yolcu tarafında yer alan hava yastıklarıyla Isuzu D-Max 4x2 Limited Edition ile sürüş artık çok daha güvenli. Sınıfında tek, projektör tip farları ve elektronik aydınlatmalı gösterge paneliyle Isuzu D-Max 4x2 'de lüks ve konforu vazgeçilmez bir araç. 

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Lima Logistics, Güneş Arabası Ekibi’nin yanında olacak
Köprü ve otoyolların ardından Avrasya Tüneli'ne de zam geldi
Trafik sigortasında oran değişti! Eylülde kim ne kadar ödeyecek?
Konut ve araç satışında yeni dönem başlıyor
Esenyurt alev alev: TIR'lar cayır cayır yandı