Temsa'nın ''Canter Plus' ı satışta CAN

TEMSA'dan yapılan yazılı açıklamada, firmanın Türkiye'de 23 yıldır üretimi ve dağıtımını yaptığı Mitsubishi Fuso Canter'e, yeni donanım ve tasarım...

TEMSA'dan yapılan yazılı açıklamada, firmanın Türkiye'de 23 yıldır üretimi ve dağıtımını yaptığı Mitsubishi Fuso Canter'e, yeni donanım ve tasarım özellikleri eklediği belirtildi. Açıklamada, ''Canter Plus'' adı verilen yeni aracın, firmanın hafif ticari araç pazarındaki yenilikçi konumunu bir kez daha ortaya koyduğu vurgulandı.

Mitsubishi Fuso Canter Plus'ta, ''şoförlerin uzun yolculuklarda konforlarını artıracak donanımlar'' bulunuyor. Bluetooth handsfree set, bluetooth özelliğine sahip cep telefonları ile sürücülerin ellerini direksiyondan ayırmadan telefon görüşmesi yapmalarına imkan veriyor. Set, telefon görüşmesi sırasında otomatik olarak müzik yayınını da durduruyor.

Canter Plus'ta bulunan Radio/CD/MP3'lü müzik sistemiyle sürücüler MP3 formatında kaydedilmiş CD'leri dinleyebiliyor. Ayrıca, müzik sisteminde bulunan USB girişi, flashdisk gibi dış bağlantılardan da müzik dinlemeye olanak tanıyor.          

Renkli LCD ekrana sahip iyileştirilmiş geri görüş sistemi, kapalı kasalarda aracın arkasını göremeyen sürücülerin sıkıntısını sona erdiriyor.   

Canter Plus FE 839'un anahtar teslim fiyatı 42,354 YTL, Canter Plus FE 859E'nin 46,031 YTL, Canter Plus FE 859G'nin ise 49,075 YTL olduğu belirtildi.

BUS&TRUCK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamyon - Treyler Haberleri

Scania’dan, Sürdürülebilir Üretimde Yenilikçi Adım!
Renault Trucks, Bourg-en-Bresse tesisinin 60. yıl dönümünü kutluyor
Krone, 3D Solar Telematik 2024 Ödülünü Kazandı
BMC'nin hafif kamyon serisi 417 yollara çıktı
TIRSAN’ın şasisi, Avrupa’da ikinci kez 1’inci oldu