Turna Nakliyat 5 DAF CF 85 aldı

Doğu Marmara bölgesinin önde gelen nakliye şirketlerinden Turna Nakliyat filosuna bu yılki ilk DAF’larını ekledi. Filosunda 200 adetten fazla aracı olan...

Doğu Marmara bölgesinin önde gelen nakliye şirketlerinden Turna Nakliyat filosuna bu yılki ilk DAF’larını ekledi. Filosunda 200 adetten fazla aracı olan firma, tercihini bu sefer her yıl olduğu gibi geçtiğimiz yıl da Avrupa’da “Yılın Filo Kamyonu” seçilme geleneğini sürdüren DAF CF 85 Çekicilerden yana kullanarak DAF kullanıcıları arasına katıldı.

TIRSAN Samandıra Tesisleri’nde 6 Ocak 2010 Çarşamba günü gerçekleşen teslimat törenine Turna Nakliyat adına Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durna, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Durna, Genel Müdür Ersan Bölükbaş, DAF-TIRSAN adına da Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ve Satış Temsilcisi Ertuğrul Erkoç katıldı.

Yapılan teslimat töreni ile filosuna 5 adet DAF CF 85.410 Alçak Kabin çekici ekleyen Turna Nakliyat ağırlıklı olarak konteynır, rulo saç ve dökme yüklerin yurtiçi taşımacılığı yapıyor. Kurulduğu 1986 yılından bu yana yürütmekte olduğu yurtiçi taşımacılığın yanı sıra sahip olduğu iş makineleri ile aynı zamanda bölgesindeki limanlarda tahmil ve tahliye işlerini de yürütüyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamyon - Treyler Haberleri

Scania’dan, Sürdürülebilir Üretimde Yenilikçi Adım!
Renault Trucks, Bourg-en-Bresse tesisinin 60. yıl dönümünü kutluyor
Krone, 3D Solar Telematik 2024 Ödülünü Kazandı
BMC'nin hafif kamyon serisi 417 yollara çıktı
TIRSAN’ın şasisi, Avrupa’da ikinci kez 1’inci oldu