Vapur yolcularına kukla sürprizi

İstanbul Kukla Festivali etkinlik öncesi Şehir Hatları vapuru yolcuları için sahne aldı. 3-4 Mayıs tarihlerinde Beşiktaş-Kadıköy-Beşiktaş hattında...

İstanbul Kukla Festivali etkinlik öncesi Şehir Hatları vapuru yolcuları için sahne aldı. 3-4 Mayıs tarihlerinde Beşiktaş-Kadıköy-Beşiktaş hattında kukla sürpriziyle karşılaşan vapur yolcuları keyif dolu anlar yaşadı.    

Bu yıl 14.kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Kukla Festivali kapsamında Şehir Hatları vapurunda 2 gün boyunca sahnelenen kukla gösterisi yolcular tarafından ilgiyle izlendi.

Festivalin resmi açılışından önce Beşiktaş-Kadıköy Şehir Hatları vapuru yolcularına iki gün boyunca ?Küçük Henry? isimli oyunla sürpriz yapıldı.
Dünyaca ünlü Alman kukla sanatçısı Thomas Hetford, Beşiktaş-Kadıköy-Beşiktaş hattında 3-4 Mayıs tarihlerinde "Küçük Henry" adlı kukla gösterisi sahneledi. Kukla gösterisinde şarkı söyleyen uzaylılar, dans eden fare ve küçük iskelet gibi 6 farklı karakterin dansları ve sıra dışı hareketleriyle vapur yolcuları keyif dolu anlar yaşadı. Kuklaların dansına çocuklar da eşlik etti.
Kuklacı Hetford, gösterinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 yıldır kukla yaptığını, 2 yıldır da kukla gösterisi sergilediğini söyledi. Festival için Türkiye'ye geldiğini ve burada ilk defa gösteri yaptığını kaydeden Hetford, İstanbul'u çok beğendiğini, insanların dost canlısı olduğunu ifade etti. 

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

Türk boğazlarından 20 yılda 2 milyon gemi geçti
DFDS, Martaş Limanı’ndan Trieste’ye yeni bir hat açtı
Deniz navlunları düşüşte; Noel de çare olamadı
Özata Denizcilik, 2 milyon dolarlık onarım işi aldı
MEDKON, 5 konteyner gemisi birden aldı