Yurt dışı TIR şoförü alınacak, detaylar netleşti

Sektöründe öncü bir konumda bulunan ve 60 yıldır çevreye duyarlı, güvenilir ve yüksek kaliteli hizmet sunan bir lojistik firması, büyüyen filoları için “SRC 5 veya SRC 4 sertifikalı Tır Şoförü” arıyor.

Firma tarafından yayınlanan duyuru şöyle:

“TGL Lojistik olarak 60 yıllık tecrübemizle lojistik sektöründe lider konumda faaliyet göstermekteyiz ve çevre dostu güvenli kaliteli hizmet anlayışımızla büyümeye devam ediyoruz. Bu büyüme kapsamında özellikle Avrupa destinasyonlarında yurt dışı deneyimine sahip CE ehliyetli SRC 4 veya SRC 5 belgelerine sahip profesyonel tır şoförleri arıyoruz.

Adaylarımızın dijital ehliyet ve psikoteknik belgelerine sahip olmaları sabıka kaydının bulunmaması ve pasaport ile vize süreçlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Tercihen tanker taşıma deneyimi olan tam zamanlı çalışacak bu şoförler firmamızın genişleyen filosunda yer alarak uluslararası taşımacılık alanında görev alacaklardır.

Dilovası'ndaki merkezimizde başlayan bu heyecan verici kariyer fırsatı sektördeki en yüksek standartları hedefleyen profesyoneller için ideal bir pozisyondur. Hemen başvurarak uluslararası lojistikteki kariyerinize TGL Lojistik ile yeni bir yön verebilirsiniz.”

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Hiper Lojistik, yapay zeka destekli rotayla süreleri kısaltıyor
Gratis, ikinci lojistik merkez için üs olarak Adana'yı seçti
“Lojistik Sektörü Yine Atlas Ödülleri İle Taçlanacak”
Delta’dan Lojistik Sektörüne İş Birlikçi Robot
Navlun endeksindeki düşüş devam edecek mi?