Ziya Kalkavan A.D.M.L federasyona katılıyor

Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Mezunları Derneği, iki etkinliği tek mekana sığdırdı. Üyelerini ilk kez iftar yemeği organizasyonu ile buluşturan...

Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Mezunları Derneği, iki etkinliği tek mekana sığdırdı. Üyelerini ilk kez iftar yemeği organizasyonu ile buluşturan dernek yönetim kurulu, Olağanüstü Genel Kurulu?nu da yine Üsküdar?daki Filizler Köftecisi?nde gerçekleştirdi.

Ortaköy Denizcilik Meslek Lisesi adıyla 1985 yılında ilk mezunlarını veren okulun duayenleri, akranları ve kardeşleriyle hasret giderdi.

İftar yemeğinin arasında olağanüstü genel kurul için bir açılış konuşması yapan Ziya Kalkavan A.D.M.L Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Levent Karsel, daha güçlü bir yapı için diğer derneklerle de ortak hareket etmenin önemine dikkat çekerek, federasyona katılmak için hazirundan yetki istedi. Yapılan açık oylamada oy birliği ile derneğin federasyona katılması için karar alındı. Üye aidatlarına da değinen Karsel, yeni mezunlardan aidat ücreti almanın hakkaniyetle bağdaşmadığını ifade ederek, durumu bu şekilde olan üyelerin belli bir süre aidat vermemesini de oya sundu. Yine yapılan oylamada, yeni mezunlardan aidat alınmaması kararı çıktı.

Seçildikten sonra yönetime bir sinerji kazandıran Osman Levent Karsel ve yönetim kurulu üyeleri, bir farklılığa daha imza atarak, bir türlü tahsil edilemeyen aidatları getirdikleri POS cihazıyla orada tahsil ettiler.

LOJİPORT

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Lojistik Haberleri

Atlas Lojistik Ödülleri'nde online oylama başladı
İran geçişlerinde 45 "feet"lik konteynerler transit iznine tabi olmayacak
Tan hizmet anlayışı, TGL Transit Merkezi’nde sürecek
Lojistikte Sürdürülebilir Taşımacılıkla Devrim Yaratmak
Kaçak nakliyeciler mağdur ediyor, kontrol edilemiyorlar