Servis ağını genişleten TEMSA  Adana’da Kayılar Grup ile anlaştı

Servis ağını genişleten TEMSA Adana’da Kayılar Grup ile anlaştı

Adana bölge müşterilerinin ihtiyacını göz önünde bulunduran TEMSA, yaptığı bölgesel analizler ve aday görüşmeleri sonucunda, Kayılar Grup ile yetkili servis anlaşmasını hayata geçirdi.

Türkiye’nin önde gelen otobüs ve midibüs üreticilerinden TEMSA, satış sonrası hizmet kalitesini artırmak için servis ağını genişletmeyi sürdürüyor. Adana bölge müşterilerinin ihtiyacını göz önünde bulunduran TEMSA, yaptığı bölgesel analizler ve aday görüşmeleri sonucunda, Kayılar Grup ile yetkili servis anlaşmasını hayata geçirdi. Adana bölgesinde, TEMSA ve FUSO markalarına hizmet verecek Kayılar Grup, TEMSA yetkili servis standartlarına uygun yeni tesisi ve 800 metrekarelik servis alanı ile hizmete başladı. Kayılar Grup ile gerçekleştirilen yetkili servis anlaşması kapsamında, bölge müşterilerinin üst düzey standartlarda servis hizmeti alması ve bölgedeki yol yardım operasyonlarının güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Öte yandan, söz konusu anlaşma kapsamında, TEMSA yöneticileri tarafından Kayılar Grup’a bir ziyaret gerçekleştirildi. TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, TEMSA Satış Sonrası Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Önder Göker ve TEMSA Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Tunçbilek tarafından gerçekleşen ziyarette Kayılar Grup bünyesinde yapılan çalışmalar incelendi. TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, yetkili servis sahibi İbrahim Bolat'ı yapmış olduğu yatırım için tebrik ederken, başarılı bir iş ortaklığı temennisinde bulundu.

kayilar2.jpegLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.