'Shell Yol Dostları', büyümeyi sürdürüyor

'Shell Yol Dostları', büyümeyi sürdürüyor

Türkiye’nin farklı bölgelerindeki Shell motor yağları yetkili satış noktalarından oluşan, “Shell Yol Dostları” ailesi büyümeye ve yenilenmeye devam...

Türkiye’nin farklı bölgelerindeki Shell motor yağları yetkili satış noktalarından oluşan, “Shell Yol Dostları” ailesi büyümeye ve yenilenmeye devam ediyor.

Madeni yağ sektöründe7 yıldır pazar liderliğini sürdüren Shell & Turcas’ın kaliteli ürünlerini tüketiciyle buluşturan “Shell Yol Dostları” noktaları, Türkiye genelinde yayılmaya devam ediyor. Türkiye’nin 45 ilinde, yaklaşık 120 noktada hizmet veren Shell Yol Dostları ailesine son olarak İstanbul İkitelli Başakşehir’de faaliyet gösteren Parlak Petrol de katıldı. Ali Parlak ve ailesi tarafından işletilen Parlak Petrol’de, Shell Rimula, Shell Helix, Shell Spirax ve Shell Gadus ürün grupları olmak üzere otomotiv ve endüstriyel ürünler de dahil Shell’in tüm madeni yağ ürünlerinin satışı gerçekleştirilecek. Satışa sunulacak ürünler arasında Shell PurePlus teknolojisiyle doğal gazdan üretilen tam sentetik kategorisindeki yeni Shell Helix Ultra Motor Yağları ürün ailesi de yer alıyor. Parlak Petrol, sunduğu geniş ürün portföyüyle otomobillerin yanı sıra ağır ticari araçlara da hizmet verecek.

Parlak Petrol’ün yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlamasını kutlamak amacıyla, firma yöneticisi Ali Parlak’ın ev sahipliğinde yapılan açılışa Shell & Turcas Madeni Yağlar Genel Müdürü Seyfettin Uzunçakmak, MLS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdemir, Shell Madeni Yağlar Distribütörü OMF Yardımcı Malz. Paz. A.Ş. Satış & Pazarlama Direktörü Tolga Bezircioğlu’nun yanı sıra Shell ve OMF yöneticileri katıldılar.

Shell, 2011 yılında başlattığı ‘Yol Dostları’ programı kapsamında, üye satış noktalarında dükkan giydirme ve tabela yenileme gibi uygulamalar gerçekleştirerek, modern bir görünüme kavuşmalarını sağlıyor. Parlak Petrol ile özel cephe giydirmesi olan yol dostu sayısı 20’ye ulaşan Shell, bu satış noktalarında, gelen müşterilerin yağ seçiminde bilgilendirilmelerine destek vermek amacıyla ürünlerin tanıtımı için yeni ekranlar ve ‘Shell Yol Dostları’ için özel hazırlanan bilgi malzemeleri kullanılıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.