Škoda, Temsa ile sıkı işbirliği için Tanya Altmann'ı görevlendirdi

Škoda, Temsa ile sıkı işbirliği için Tanya Altmann'ı görevlendirdi

Škoda Transportation içinde Tanya Altmann liderliğinde yeni bir ticaret birimi oluşturuldu. Yeni oluşum, otobüs ticaret hattının genişletilmesi, LNG gibi yeni teknolojilerin yaygınlaştırılması ve kardeş şirket Temsa ile bağlantıya odaklanacak.

Škoda Transportation ve PPF Group, mobilite alanında güçleniyor ve Mayıs ayından itibaren, Tanya Altmann liderliğinde yeni bir ticaret birimi oluşturacak. Tanya Altmann, Škoda Transportation Group'un TOP yönetim ekibini genişletecek ve yeni oluşturulan Bus Mobility Solutions Kıdemli Başkan Yardımcısı pozisyonunda çalışacak. Grup içindeki otobüs ticaret hattının genişletilmesi ve kardeş şirket Temsa (PPF IndustryCo'nu n % 50'sine sahip Türk otobüs üreticisi) ile bağlantıya odaklanılacaktır. Ayrıca Daniel Dietmar Schambach ile birlikte Škoda Transportation Deutschland GmbH'yi yönetecek ve burada her ikisi de genel müdür olarak görev yapacaktır.

Škoda Transportation Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Petr Brzezina yeni oluşumla ilgili olarak "Grubun üst yönetiminde yeni bir pozisyonun oluşturulması ve bunun Tanya Altmann ile doldurulması, iş fırsatlarının geliştirilmesinde bir diğer mantıklı adımdır. Toplu taşımada tekerlekli taşıt kategorisinin önemi artıyor ve bu alana eskisinden daha fazla odaklanacağız. Yeni meslektaşımızın kardeş şirket Temsa ile sinerjiden yararlanacağına ve araç portföyümüzde LNG gibi yeni teknolojileri uygulayacağına ve hidrojen gibi yeşil teknolojilerin gelişimini daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum” dedi.

Tanya Altmann, 1 Mayıs 2021'de yeni göreve başlayacak. Bus Mobility Solutions Kıdemli Başkan Yardımcılığına ek olarak, aynı zamanda grup içinde Škoda Transportation Deutschland GmbH'nin ikinci yöneticisi olarak görev yapacak. Pozisyonunda yöneteceği portföy, elektrikli, LNG, hidrojenden klasik dizele kadar her türden tahrikli tekerlekli araçları kapsıyor. Görevi, uygun altyapılı, sistem çözümleri sunmayı da içerecek.

Tanya Altmann, Airbus Military, Alstom Transport ve GE Power Conversion gibi şirketlerde demiryolu taşıtları, havacılık ve enerji endüstrilerinde çeşitli görevlerde bulunmuş, deneyimli bir yönetici olarak biliniyor. Aynı zamanda Elire MG'de Future Mobility direktörü. Güçlü, stratejik ve analitik becerilerinin yanı sıra iş, operasyonlar, dönüşüm ve değişim yönetimi alanındaki kapsamlı deneyimi, hızla büyüyen endüstride, Škoda Transportation'ın rolünü stratejik olarak güçlendirmesine yardımcı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.