Sprinter kampanyalı fiyatıyla yeni sezona hazır

Sprinter kampanyalı fiyatıyla yeni sezona hazır

Mercedes-Benz Sprinter minibüsler yüzde 0,60 sabit faiz veya 5 ben 500 liraya varan peşin indirimle sahiplerini bekliyor. Sprinter orjinal minibüs araçlar arka...

Mercedes-Benz Sprinter minibüsler yüzde 0,60 sabit faiz veya 5 ben 500 liraya varan peşin indirimle sahiplerini bekliyor. Sprinter orjinal minibüs araçlar arka aksta tek tekerleği ile 22+1 kişiye kadar sunduğu koltuk düzenleri ile müşterilerine ergonomi ve konforu bir arada sunuyor.  TSE ve 2001/85 AT (Avrupa Yönetmeliği) gereksinimlerini karşılayan araçlardaki tüm koltuklarda standart 3 noktalı emniyet kemeri bulunuyor. Sınıfında tek fabrika çıkışlı sensörlü elektrikli kayar kapıya sahip Mercedes-Benz Sprinter’ın hassas sensörleri sayesinde ufak bir dokunuşla dahi kapı geri açılıyor ve sıkışmaları önlüyor. Ayrıca okul taşıtlarında yönetmeliklere uygun olarak kamera sistemi ve park sensörü de standart olarak sunuluyor.

Mercedes-Benz Sprinter’in yeni nesil motorları, en güncel dizel teknolojisini içeriyor. Sprinter araçlar ile müşterilere 120kW (163 Bg) çevreci, olağanüstü ekonomik, 4 silindirli ve Euro 5 emisyonlarını sağlayan CDI turbodizel motor sunuluyor. Tüm dizel motorlar standart donanım kapsamında partikül filtresine sahip. Bu motorlarla aracın yağını sadece bir kez değiştirerek tam 20.000 km yolculuk etmek mümkün. Sprinter araçlarında standart olarak bulunan yenilikçi BlueEFFICIENCY teknolojileri ile hem CO2 emisyonları hem yakıt tüketimi düşmektedir. BlueEFFICIENCY teknolojisi sayesinde Sprinter araçlar  yüzde 6’ya varan yakıt tasarrufu sağlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.