SunExpress ve Corendon kabin memuru alacak

SunExpress ve Corendon kabin memuru alacak

İki önemli havayolu şirketi, tecrübeli ya da tecrübesiz kabin memuru alımı yapacak. Adaylar en az 4 Bin 500 Tl maaş alacaklar. İşte tecrübesiz kabin memur alımı başvuru şartları ve detaylar.

Türkiye'de hava yolu taşımacılığı yapan iki firma çok sayıda personel alım ilanları açıkladı. İlanlarda tecrübeli yada tecrübesiz kabin memuru alımı yapacak. Adaylar en az 4 Bin 500 Tl Maaş alacaklar.

Corendon Hava Yolu Firmasının kayseri ilinde görevlendirmek üzere deneyimli kabin ekibi personelleri alımı yapılacak. Adaylardan istenilen başvuru şartlarında; T.C. vatandaşı olmaları, en az 2 yıl geçerli pasaporta sahip olmaları, iş tecrübesi şartında 1 yıl kabin memuru tecrübesine sahip olması ve çalışma belgesi ile temel eğitim sertifikasını sunması istenilmektedir. Fiziki şartlarda; erkek adayların 170 ile 180 boy aralığında olması, kadın adayların ise 165 ile 180 cm boy aralığında olması istenilmektedir. Boy ile kilo endekslerinin orantılı olması gerekecektir. iyi derecede İngilizce, Almanca ve Flemenkçe bilmesi tercih sebebidir. Sağlık şartlarını taşımak, yurt dışı seyahat engeli olmamak, yaş şartında 25 ile 40 yaş aralığında olmak, yüzme bilmek, Kayseri'de ikamet etmek gerekmektedir.

Detaylar: //bit.ly/2Rxp5my linkte yer alıyor. Linki kopyalarak yeni tarayıcıdan açabilirsiniz.

SUNEXPRESS TECRÜBESİ PERSONEL ALIMI

SunExpress Hava Yolları firmasının açıkladığı kabin memuru alımlarında ise T.C. vatandaşı olmak, yaş şartlarında 20-35 yaş aralığında olmak tecrübe şartını taşıyanlar için yaş şartı 40 yaşını doldurmamış olmaları yeterli olacaktır. Diğer şartlarda ise;  iyi derecede Türkçe ve İngilizce bilmesi gerekmektedir. Fiziki şartlarda 1,55 ile 1,80 boy aralığında olmak, erkek adaylar için ise 1,60-1,85 cm boy aralığında olmak gerekmektedir. DIş görünüşe özen gösteren, üniforma giydiğinde vücudun görülecek bir yerinde dövme ve piercing yara izi olmaması gerekli olacaktır.

İlan detayları: //bit.ly/376GWHz adresinde bulunuyor. Daha geniş detay için linki yeni tarayıcıdan açabilirsiniz.

İŞİNOLSA.COM

LOJİPORT

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.