Supet, İzmir’de kurduğu Logbook ile Rus pazarında daha aktif olacak

Supet, İzmir’de kurduğu Logbook ile Rus pazarında daha aktif olacak

LOGBOOK Logistics, haftalık düzenli seferleriyle Rusya , Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya ülkelerine komple ve parsiyel karayolu servisi hizmeti verecek.

1995 yılında Ankara’da kurulan ve 20 yılı aşkın süredir lojistik sektöründe ticari faaliyetlerine devam eden SUPET ULUSLARASI TAŞIMACILIK, Ege pazarına LOGBOOK LOGISTISCS firması ile giriş yaptı. Filosunda 80’in üzerinde aracı bulunan firma, özellikle Rusya Polonya ve Türki Cumhuriyetler hattında düzenli servis vermekte.

Polonya Rusya Özbekistan gibi ülkelerde de ofisi bulunan firmanın ortaklarından Serkan Başbilen, “Organizasyon olarak uzun zamandır Ege pazarında konumlanmayı planlıyorduk. Farklı bölgelerde, grup şirketler stratejisi ile büyümenin daha verimli olduğuna inanıyorum. Bu noktada Logbook hem pazarın ihtiyacı olan servisleri, hem de lokal deneyimi olan bir şirket oldu. Ege bölgesinde çok kısa sürede hızlı bir ivme kazandığını da eklemeliyim” şeklinde konuştu.

Özellikle Rusya pazarında ticari hacmin her gün biraz arttığı göz önüne alındığında LOGBOOK, haftalık düzenli seferleriyle Rusya , Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya ülkelerine komple ve parsiyel karayolu servisi ile Ege bölgesinde önemli bir ihtiyaca cevap verecek gibi duruyor.

logbook.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.