SWM’nin yeni hafif ticarisi X30L EV kompakt sınıfın en geniş vanı

SWM’nin yeni hafif ticarisi X30L EV kompakt sınıfın en geniş vanı

Türkiye pazarına yeni elektrikli hafif ticari modeli X30L EV’yi de piyasaya veren marka, kompakt boyutlarına karşın 5 metreküple sınıfının en geniş yükleme hacmini sunuyor.

Türkiye otomotiv pazarı, potansiyeli ve dinamik yapısıyla küresel oyuncuların yakın takibi altında. Bu kapsamda kısa bir süre önce Türkiye pazarına giriş yapan ve Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Shineray Group bünyesinde faaliyet gösteren İtalyan SWM markası, ürün gamını genişletmek için çalışmalarına devam ediyor.

swm-x30l-ev-4.jpg

5 metreküplük yükleme hacmiyle sınıfının zirvesinde!

Türkiye’de ATMO Grubu’nun temsil ettiği marka, G01, G01F ve G03F olmak üzere üç farklı benzinli SUV modeliyle giriş yaptığı Türkiye pazarına yeni bir modelini daha getirmeye başladı. Markanın yeni elektrikli hafif ticari modeli X30L EV, başta KOBİ’ler olmak üzere çalışma hayatına elektriğin çevreci özellikleri ve ekonomisini kazandıracak. 1 milyon 199 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan her iki tarafta çift sürgülü kapı özelliğiyle dikkat çeken yeni SWM X30L EV, geniş yükleme alanı, güçlü motoru ve yüksek kapasiteli bataryası ile konvansiyonel motorlu rakiplerine karşı önemli avantajlar sunuyor. 4.495 mm’lik uzunluğu ile kompakt boyutlara sahip olan yeni X30L EV, buna rağmen 2.925 mm’lik aks aralığı ile sınıfının en geniş yükleme alanlarından birini sunuyor. 2510x1475x1350 ölçülerine sahip 5 metreküplük yükleme alanıyla rakiplerinden ayrışan yeni araç, 700 kilogramlık taşıma kapasitesiyle de dikkat çekiyor. Tek parça çelik bariyer ALL FLAT teknolojisi ve yüksek mukavemetli alüminyum döşeme tasarımıyla çok geniş bir yükleme alanı sunabilen X30L EV, kompakt boyutları sayesinde yer altı otoparkları gibi kapalı alanlarda bile kullanım kolaylığı sağlıyor.

Tek şarj ile 305 kilometre menzil!

CATL üretimi 41.86 kWh kapasiteli batarya ile 305 kilometrelik menzil (NEDC) vadeden yeni SWM X30L EV’nin şarj süreleri de oldukça iddialı. Standart şarjda 6 saatte tamamen şarj olabilen araç, hızlı şarj ile sadece 45 dakikaya (yüzde 80’e kadar) ihtiyaç duyuyor. Şarj cihazı standardı hem AC hem de DC şarj için yaygın olarak bulunan ve kullanımı kolay olan "CCS" olarak öne çıkıyor. Arkadan itişli araç, 60 kw güç ve 220 Nm tork üreten motoruyla yüksek bir performans sunuyor. Sport modunda yüzde 15 performans artışı sağlayan motor, bu sayede tam yüklü halde bile yeterli performansı sergiliyor. Renkli LCD gösterge paneli, Android ve Apple Carplay bağlantılı 10 inçlik multimedya ekranı, klima, çift hava yastığı, ABS+EBD, EPS, ESC, lastik basınç sensörü, yokuş kalkış desteği, LED farlar, deri koltuklar, enerji rejenerasyonu, batarya ısıtma ve soğutma fonksiyonu, elektrikle ayarlanabilen camlar, arka kamera ve park sensörü gibi zengin bir donanım listesiyle sunulan SWM X30L EV, yaya koruma sistemi gibi güvenlik ekipmanlarına da sahip.

swm-x30l-ev-5.jpg

Bayi ve satış sonrası hizmet ağı ile Türkiye’ye yayılıyor!

SWM Motors, 1971 yılında İtalya’da kuruldu, 2014 yılında Çinli Shineray Holding tarafından satın alınan SWM, SWM Motors olarak 2016 yılında Shineray Holding’e ait, Brilliance Shineray Chongqing Automobile Co. Ltd.’ye dahil edildi. Tasarım ofisi Milano’da olan ve tamamen İtalyan çizgileri taşıyan SWM’nin, 1.000’den fazla kişinin görev yaptığı Ar-Ge Merkezi ise Çin’in Chongqing şehrinde yer alıyor. Marka, yılda 300 binden fazla araç üretimi gerçekleştiriyor. İlk aşamada İstanbul, Ankara, Bursa, Kayseri, Konya, Denizli ve Trabzon olmak üzere 8 şehirde 9 bayiyle satış ve satış sonrası hizmeti ağı ile faaliyetlerine başlayan SWM Türkiye, ilk çeyrek sonunda Ege, Akdeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da açtığı toplamda 11 yeni satış ve satış sonrası servis noktaları ile büyümeye devam ediyor.

swm-x30l-ev-1.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.