Tarla Günleri'nde D-Max Show

Tarla Günleri'nde D-Max Show

Türkiye’nin ilk açık alan uygulamalı tarım fuarı olan DLG-ÖÇP Tarla Günleri 2010, 250 bin m2 gibi geniş bir açık alanda uygulamalı örneklerle Tekirdağ’da...

Türkiye’nin ilk açık alan uygulamalı tarım fuarı olan DLG-ÖÇP Tarla Günleri 2010, 250 bin m2 gibi geniş bir açık alanda uygulamalı örneklerle Tekirdağ’da gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı 26.243 kişinin ziyaret ettiği ilk açık alan uygulamalı tarım fuarına Anadolu Isuzu da Tarla Günleri’nde traktör dışındaki tek ticari araç firması olarak dikkat çekti. Standında 2010 ile birlikte pazara yeni sürdüğü yakıt tasarrufu ve sağlamlığı ile ünlü N serisi araçlarından kapalı kasa NLR ve açık kasa NNR araçlarının yanı sıra 2009'u pick-up segmentinde lider kapatan Isuzu D-Max araçlarını da sergileme fırsatı buldu.

Tarım ve Köy işleri Bakanlığı ile Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nin desteklediği fuara çiftçiler, akademisyenler, ziraat mühendisleri, distribütörler ve tarıma ilgi duyan herkes hem gübre, tohum ve ilaç firmalarının örnek tarla sergilerini gezdiler, hem de mekanizasyon firmalarınca sunulan teknolojik ve yeni ürünleri doğrudan doğruya firma yetkilileri ve teknik uzmanların eşliğinde görerek bilgi alma imkânına kavuştular.

Her türlü doğa koşullarına bile kusursuz dolanımıyla adından söz ettiren 4x2 Limited Edition modeli çeşitli kullanım olanağıyla ziyaretçilerin en fazla dikkatini çeken araç oldu. Evinizden uzakta olsanız bile D-Max her koşulda size yeter izlenimi kazandıran dolanımıyla göz dolduran araç ayrıca; standın arkasında yer alan test pisti sayesinde, katılımcılar 4x4 MT Isuzu D-Max aracıyla küçük bir offroad deneyimi yaşatma şansına sahip oldu. Test alanında Isuzu D-Max 4x4 aracın, differensiyal kilit sistemi, eğimli yollardaki becerisi, rampa tırmanma becerisi ve su dolu bir bataklığı nasıl umursamadığı müşterilerce tecrübe edildi.

Test alanında 4 gün boyunca güne tertemiz başlayan Isuzu D-Max, gün sonunda test sürüşünü tecrübe eden müşteriler sayesinde çamura bulandı. Anadolu Isuzu yetkilileri, Isuzu D-Max'in çamurla güzel olduğunu ve aracı test eden katılımcılar sayesinde her günün sonunda aracın en güzel halini görme fırsatları doğduğu için büyük keyif aldıklarını dile getirdiler.

Çeşitli ödüllü oyunlar ve test sürüş imkânı sayesinde Anadolu Isuzu, katılımcılara çok sayıda şapka, T-shirt ve yelek dağıttı. Katılımcıların yoğun ilgisi yüzünden zaman zaman zor anlar yaşayan Anadolu Isuzu yetkilileri, Isuzu D-Max 4x4 aracı test etmek için uzun kuyruklar oluştuğunu ve bundan büyük keyif aldıklarını dile getirdiler.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.