“Tekirdağ ve Deniz” yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

“Tekirdağ ve Deniz” yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Türkiye’nin en büyük konteynır limanı Asyaport’un orgazine ettiği ‘Tekirdağ ve deniz’ temalı resim yarışmasının sergisi açıldı. Ayrıca yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Tekirdağ-Süleymanpaşa’da kurulu Türkiye’nin en büyük transit konteynır limanı Asyaport Limanı tarafından ilçedeki ilkokullarda öğrenim gören öğrenciler arasında gerçekleştirilen “Tekirdağ ve Deniz” temalı resim yarışmasının ödül töreni ve resim sergisi açılışı gerçekleşti. Tekirdağ sahil dolgu alanındaki 23 Nisan etkinlikleriyle bütünleştirilerek gerçekleşen sergi ve ödül törenine bölge haklı yoğun ilgi gösterdi.

23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen resim yarışması sergisinde 29 ilkokul öğrencisinin resimleri yer aldı ve jüri tarafından değerlendirilip dereceye giren resimlere ödülleri verildi.

Öğrencilerin sosyal, kültürel, tarihsel ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak, resim ve güzel sanatlara ilgisini arttırmak ve Tekirdağ ili ile denizcilik hakkında bilgilendirmek amacıyla düzenlenen yarışmada Birincilik ödülü, Mevlana İlkokulu’ndan Arya Duran, İkincilik ödülü, Süleymanpaşa İlkokulu’ndan Mina Uğur, Üçüncülük ödülü, Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’ndan Elmira Gediz, Mansiyon ödülü, Murat Hüdavendigar İlkokulu’ndan Esma Süzen, Nurettin Ekmekçioğlu İlkokulu’ndan Feyza Kanbur’a ve Bahçeşehir Koleji’nden Alya Gezici’ye verildi.

Resim yarışması kazananlarına ödülleri Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ve değerlendirme komisyonundan Şaban Acar tarafından verildi. Jüri üyesi Şaban Acar’a da desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Daha sonra ise sergi açılışı gerçekleşti. Sergiyi Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla yaptı.

tekirdag-ve-deniz-asyaport-1.jpg

tekirdag-ve-deniz-asyaport-2.jpg

tekirdag-ve-deniz-asyaport-3.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.