Temsa Dublex pazara çıktı

Temsa Dublex pazara çıktı

Hafif ticari araç pazarının öncüsü Temsa Global, daha fazla ürünü daha ucuza taşıyabilmek amacıyla geliştirdiği Temsa Dublex’in kamyonet ve römorktan...

Hafif ticari araç pazarının öncüsü Temsa Global, daha fazla ürünü daha ucuza taşıyabilmek amacıyla geliştirdiği Temsa Dublex’in kamyonet ve römorktan oluşan versiyonunu, tüketicilerin hizmetine sundu.

Temsa Dublex’in kamyonet ve römorktan oluşan versiyonu ile şehirlerarası yollarda bir kamyon kadar yük taşırken, şehir içinde ise tek kamyonet gibi trafik yasağı saatlerine takılmadan kullanım avantajı sağlanabiliyor. Mitsubishi kamyonetin arkasına eklenen Temsa Dublex römork iki kattan daha fazla hacim ve 5 kat daha fazla ağırlık taşıyabilme imkanı sunarak müşterilerini kazançlı bir ticarete davet ediyor.

Özellikle yakıt tasarrufu ile bir üst segmentte yer alan rakiplerinden ayrılan Mitsubishi Fuso Canter ve  Temsa Dublex, araç sahiplerine sağladığı zaman ve maliyet avantajları ile de segmentinin en çekicisi durumunda.

 

 

Temsa Dublex, yüksek hacimli yük taşıma ihtiyacı olan Canter kullanıcılarına, 41,5 metreküp hacmi, 6 bin 500 kg net taşıma kapasitesi ile çözüm sunuyor. Temsa Dublex ayrıca ekonomik kullanımı ile de rakiplerini geride bırakıyor. Farklı kasalarda farklı ürünler taşıma imkânı sunan Temsa Dublex bu özelliği ile yakıttan, bakım maliyetinden ve diğer masraflardan tasarruf etmeyi sağlıyor.

Manevra kolaylığı ve sürüş keyfi sunan Temsa Dublex, yük taşımacılığı yapan her işletme için iki farklı versiyonuyla hizmet veriyor. Mitsubishi Fuso Canter 839, 859 E ve 859 G modellerine uygulanabilen Temsa Dublex’in tavsiye edilen satış fiyatları

 

 

olarak açıklandı. Temsa Dublex’i tercih edenler Canter Canter Euro 4 aracında 5 yıl / 200 bin km; üst yapılarında ise 2 yıl garanti imkanına sahip oluyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.