THY “2020 Yılının Beş Yıldızlı Küresel Havayolu” seçildi

THY “2020 Yılının Beş Yıldızlı Küresel Havayolu” seçildi

Misafirlerine, dünyanın 126 ülkesini keşfetme ayrıcalığı sunan THY, dünyanın en güvenilir ve saygın havacılık organizasyonlarından biri olarak kabul gören APEX (Havayolları Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından taçlandırıldı.

Türk Hava Yolları’nın bulutların üzerinde sunduğu konfor ve sağladığı yolcu memnuniyeti bu ödül ile APEX tarafından da onaylanmış oldu. 

Küresel seyahat uzmanları, 9 Eylül'de, APEX Resmi Havayolu Değerlendirmeleri ™ 'nin açıklandığı APEX / IFSA Ödülleri için Los Angeles Kongre Merkezi'nde bir araya geldi. Değerlendirmede yolcular, Temmuz 2018 ile Haziran 2019 arasında, dünya çapında yaklaşık 600 havayolu şirketinin bir milyonun üzerinde uçuşunu puanlayarak 2020 yılının yıldızlarını seçtiler. Havayolu şirketleri; koltuk konforu, kabin servisi, yiyecek ve içecek, eğlence ve Wi-Fi kategorilerinde beş yıldız üzerinden değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda bayrak taşıyıcı üst üste üçüncü kez beş yıldız ortalaması ile ödüllendirildi. 

apex-02.jpgTürk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ödülle ilgili yaptığı açıklamada; “Türk Hava Yolları olarak misafirlerimize seyahatlerinin her aşamasında mükemmelliği sunmayı hedefliyoruz. Dreamliner tipi uçaklarımızda yenilenen Business Class kabin tasarımımız, havacılık endüstrisinde çığır açan yeni evimiz İstanbul Havalimanı ve bulutların üzerindeki ayrıcalıklı hizmetlerimiz ile bir değişim yaşıyoruz. Bu değişimin yolcularımız tarafından beş yıldızla ödüllendirildiğini görmek mutluluk veriyor.  APEX’e ve birlikte uçtuğumuz tüm değerli konuklarımıza, bu gayretimizi görüp takdir ettikleri ve bizi bu değerli ödüle üst üste üçüncü kez lâyık gördükleri için sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

APEX; ikram, uçak içi eğlence, koltuk konforu ve Wi-Fi gibi hizmet başlıklarına yönelik yolcuların sağladıkları geri bildirimleri, değerlendirme süreçlerinin tamamı için tek kaynak olarak değerlendiren ilk derecelendirme programı olarak öne çıkıyor. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.