THY, Stopover  hizmetiyle turistleri İstanbul'u keşfe çağırıyor

THY, Stopover hizmetiyle turistleri İstanbul'u keşfe çağırıyor

Türk Hava Yolları,uzun transfer gerçekleştiren misafirlerine dünyanın aktarma merkezi olan İstanbul’u ve eşsiz güzelliklerini, Stopover Konaklama hizmetiyle keşfetme imkanı sunuyor.

2017 yılında başlatılan Stopover Konaklama Hizmeti, İstanbul’u transfer merkezi olarak kullanan misafirler tarafından büyük bir ilgi toplamış ancak Pandemi sebebiyle bu hizmete ara verilmişti. Pandemi koşullarının tüm dünyada iyileşmeye başlamasıyla birlikte, yolcu deneyimini başka bir boyuta taşımak isteyen milli bayrak taşıyıcı, 2022 yılı itibarıyla bu hizmetine kaldığı yerden devam ediyor.

Türk Hava Yolları, aktarmalı olarak seyahat eden, bağlantı süresi uzun Stopover misafirlerine İstanbul’da daha fazla keyifli vakit geçirmeleri için bilet alımı akabinde düzenlenen otel çekiyle, Ekonomi sınıf için 4 yıldızlı otelde 1 gece; Business sınıf için 5 yıldızlı otelde 2 gece ücretsiz ve buna ilave olarak anlaşmalı otellerde günlük 49 USD’den başlayan fiyatlarla konaklama imkanı sağlıyor.

bilal-eksi.jpgTürk Hava Yolları Genel Müdür’ü Bilal Ekşi projeyle ilgili; Stopover Konaklama Hizmetinden faydalanan yolcularımıza Türk misafirperverliğini ve İstanbul'un eşsiz güzelliklerini göstermeyi, bu vesile ile Türkiye turizmine katkı sağlamayı ve Türk Hava Yolları transfer yolcu sayısını artırmayı hedefliyoruz. Yolcularımız; sunduğumuz ücretsiz konaklamaya ilaveten Türk Hava Yolları’na özel fiyatlarla, anlaşmalı otellerimizde konaklamalarını uzatabilir, İstanbul’u daha fazla keşfedebilirler." dedi.

Bugüne dek 42* ülke, 108 şehirde, 57 binden fazla transfer yolcu, Stopover uygulamasıyla İstanbul’u keşfetme ayrıcalığı yaşadı. Ülke turizminin gelişimine katkı sunan projenin kapsamının 2022 yılında da 15** yeni ülkeyle genişletilmesi hedefleniyor.

*42 ülke (çıkış noktası); Pakistan, Rusya, Cezayir, Avustralya, Azerbaycan, Belarus, Çin, Danimarka, Estonya, Etiyopya, Finlandiya, Gana, Yunanistan, İrlanda, Hindistan, İran, İtalya, Fil Dişi Sahili, Japonya, Kazakistan, Kuveyt, Letonya, Litvanya, Malezya, Fas, Nijerya, Norveç, Umman, Portekiz, Katar, Sırbistan, Güney Afrika, İspanya, İsveç, Tanzanya, Tayland, Tunus, İngiltere, İskoçya, Ukrayna, A.B.D ve Kanada.

**Planlanan 15 ülke (çıkış noktası); Kenya, Zambiya, Mozambik, Endonezya, Güney Kore, Vietnam, Bangladeş, Nepal, Arjantin, Brezilya, Panama, Kolombiya, Meksika, Suudi Arabistan ve Bahreyn.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.