THY ve Pegasus’tan bugüne özel ‘black friday’ indirimi

THY ve Pegasus’tan bugüne özel ‘black friday’ indirimi

Havada merakla beklenen Black Friday indirim haberi geldi. THY ve Pegasus indirim kampanyası yaptı.

Seyahat etmekten hoşlananlar, günü birlik büyükşehirlerin sıkıcı atmosferinden uzaklaşmak isteyenlerin merakla beklediği Black Friday indirimleri merakla bekleniyordu. Mağazalardan, büyük markalara birçok firma Black Friday çılgınlığına katıldı. Havayolu şirketleri de turizm firmalarıyla Black Friday kapsamında indirim imkanı sunmaya başladı. 

THY, Pegasus gibi havayolu şirketleri de Black Friday için uçak biletlerinde indirim yaptı. Qatar, Air France, Pegasus, Etihad gibi hava yolları tarafından Black Friday’de indirimli uçak biletleri satışa çıktı.

Qatar Hava Yolları, Black Friday gününe özel indirim yapan hava yollarının en başında geliyor. Rezervasyon yapabileceğiniz en popüler destinasyonlar şüphesiz ki Bangkok, Bali ve Hong Kong.

THY'DEN BLACK FRIDAY İNDİRİMİ

Geçin yıl Pegasus Hava Yolları Black Friday kampanyası ile ön plana çıkmış, indirimli biletler satışa çıkar çıkmaz tüketilmişti. Pegasus, Black Friday’e özel tüm hatlar %50 indirimli imkanı uygulamıştı. Şirket bu yılda indirim yapacak. Bu yıl Black Friday indirimi yapacağını açıklayan Türk Hava Yolları, uçak biletlerinde % 25 ile %30 arasında indirim yapacak.

PEGASUS BLACK FRIDAY İNDİRİM KAMPANYASI

Pegasus Hava Yolları, Black Friday için yaptığı kampanyayı internet sitesinden duyurdu. Detaylar şöyle: 

www.flypgs.com veya Pegasus Mobil üzerinden uçuşunu gerçekleştirmek istediğin kampanya dahilindeki hatları ve tarihi seç. Kampanyadan yararlanmak için ödeme adımında karşına çıkacak Kampanyalar bölümünden "%50 Black Friday İndirimi” seçeneğini işaretle. Onayla/Devam butonuna bastığında PNR’daki bilet tutarının %50 indirimli olarak toplam tutara yansıdığını göreceksin.

Satış Tarihi: 24 Kasım 2017 (Türkiye yerel saatine göre 24 Kasım 2017 23:59’a kadar geçerlidir. Black Friday gününe özel) 
Uçuş Tarihi: 12 Şubat 2018 – 22 Mart 2018

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Kıbrıs hariç tüm hatlar

Kampanya Teklifi: %50 İndirim 

*Kampanya kapsamında, bağlantılı uçuşlarda Kıbrıs bağlantısı dışındaki her bir uçuş için indirim uygulanır. 

Koltuk adedi: 3.087.769

Kampanyadan çocuk misafirlerimiz de faydalanabilir.

İndirim Yurt dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti üzerinden ve Yurt içi uçuşlarında Eko paket üzerinden indirim uygulanır. Yurt dışında Süper Eko ve Yurt içinde Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

Kampanya flypgs.com, mobil site veya Pegasus mobil üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir.
Duyurusu yapılan ücretlere check-in bedeli dahildir. Uçuşlarda her bir misafir ve her bir uçuş segmenti için yurt içinde ve Kıbrıs uçuşlarında 7 TL, yurt dışı uçuşlarına 8 $’dan başlayan check-in bedeli tahsil edilir. Bu bedel, ülkeler ve uçuş yapılacak hatlar bazında değişiklik gösterir.

Kampanyadan faydalanarak satın alınan biletlerin açık bilete çevrilmesi durumunda, yeni oluşturduğunuz bilet kampanya şartlarına uymuyorsa yani, aşağıdaki kurallardan en az birini sağlamıyorsa, ilk biletlemeden hak ettiğiniz indirim tutarı yeni bilete taşınmaz.

-Biletlemenin kampanya satış tarihleri süresince gerçekleştirilmesi
-Uçuş tarihlerinin kampanya kuralları kapsamında olması
-Uçuşun yapılacağı hatların kampanya kapsamında olması

Kampanya başka bir puan veya indirim kampanyasıyla birleştirilemez.

İptal ve iade - değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur.

İptal ve iade - değişiklik durumunda PNR’daki tüm misafirler için işlem yapılabilir, her bir misafir için ayrı işlem yapılamaz.

Pegasus, kampanya kurallarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Karar

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.