THY, Zonguldak'a da uçmaya başladı

THY, Zonguldak'a da uçmaya başladı

Türk Hava Yolları, İstanbul – Zonguldak – İstanbul seferlerine 12 Mayıs tarihi itibarıyla başladı. Bayrak taşıyıcının yurt içindeki 50. uçuş noktası Zonguldak Havalimanı’na (ONQ) yapılacak seferler haftada 3 frekans olarak planlandı.

Türkiye’nin en zengin taşkömürü madenlerini barındırdığı için ülkenin maden ocağı olarak anılan Zonguldak, Batı Karadeniz Bölgesinin en önemli şehirlerinden biridir. Cehennem Ağzı Mağaraları başta olmak üzere şehrin doğal ve kültürel zenginlikleri gezginlerin ilgisini çekmektedir.

Zonguldak hat açılışına ilişkin yorumlarını paylaşan Türk Hava Yolları Genel Müdürü, Bilal Ekşi; “Bugün, havayolunu halkın yolu yapma çalışmalarımız yeni bir meyve daha verdi ve Zonguldak’ı Türk Hava Yolları’nın uçtuğu şehirler arasına ekledik. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en çok noktaya uçan havayolu olarak dünyanın kapılarını bu güzel şehre açmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.  Zonguldak’tan İstanbul Havalimanı aracılığıyla dünyanın dört bir yanına seyahat edecek Zonguldaklı hemşerilerimize şimdiden hoş geldiniz diyorum. Sizleri Türk Hava Yolları ayrıcalığıyla ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. dedi.

Türk Hava Yolları yolcuları, Zonguldak kalkışlı ve varışlı seyahat planlarını her şey dâhil 99.99 TL’den* başlayan kampanyalı fiyatlar ile gerçekleştirebilirler. 

zonguldak-02.jpgzonguldak-03.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.