THY'nin yeni markası AJET bilet satışlarına başladı

THY'nin yeni markası AJET bilet satışlarına başladı

2008 yılında Türk Hava Yolları’nın alt markası olarak kurulan AnadoluJet, 12 Mart itibarıyla "AJET" adı altında bilet satışlarını resmî web sitesi ajet.com üzerinden başlattı.

Anadolu'nun hava ulaşımı ihtiyacını avantajlı seçeneklerle karşılamak amacıyla 2008 yılında Türk Hava Yolları’nın alt markası olarak kurulan AnadoluJet, 12 Mart itibarıyla "AJET" adı altında bilet satışlarını resmî web sitesi ajet.com üzerinden başlattı.

"Uçmayan kalmasın" hedefiyle Türk Hava Yolları'nın başarılı bir markası olarak kurulan AnadoluJet; 16 yılda 150 milyonun üzerinde misafirini sevdiklerine güvenli bir şekilde kavuşturdu.

31 Mart’tan itibaren gökyüzüyle buluşarak havayolu deneyimini daha modern, konforlu ve erişilebilir hale getirmeyi hedefleyen AJET, küresel standartlarda düşük maliyetli havayolu olmak ve pazardaki rekabetçi konumunu daha da güçlendirecek.

2024 yaz döneminde filosunda bulunan 95 uçak ile iç hatlarda 41, dış hatlarda 52 nokta olmak üzere toplam 93 noktaya sefer icra edecek olan AJET; küresel ölçekte büyüme hedefi olarak önümüzdeki 10 yıl içerisinde 200 uçaklık filo ile toplam 44 ülkeye uçmayı planlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.