Ticari araçlar Akdeniz buluşması

Ticari araçlar Akdeniz buluşması

AFT Fuarcılık tarafından organize edilen “AUTOTRANS 2010 “ (Antalya Ticari Araçlar, Üstyapı Elemanları ve Yan Sanayi Fuarı) 14-17 Ekim tarihleri arasında...

AFT Fuarcılık tarafından organize edilen “AUTOTRANS 2010 “ (Antalya Ticari Araçlar, Üstyapı Elemanları ve Yan Sanayi Fuarı) 14-17 Ekim tarihleri arasında kapılarını açıyor. EXPO CENTER  Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuar, ticari araç sektörünü Akdeniz’de buluşturacak.

Antalya, binek otomobilde olduğu gibi ticari araç pazarında da önemli bir konumda bulunuyor. Amaçlarının sadece Antalya değil, ülkenin ticari araç sektöründe liderliği üstlenebilecek bir fuar organizasyonu yaratmak olduğunu ifade eden AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş, “İçinde bulunduğumuz 2010 yılında Türkiye genelinde diğer illerde ticari araç fuarının düzenlenmeyecek olması da, Antalya fuarının sektördeki etkisini bir kat daha artıracaktır” diye konuştu.

Ticari araçların yanı sıra üst yapı elemanları ile yan sanayi firmalarını da buluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Aktaş, “Organizasyonun beklentileri karşılaması açısından genel ziyaretçinin dışında hedef odaklı firma ve alıcıların buluşacağı bir fuar planlamaktayız.

Bu amaçla başta Antalya olmak üzere çevre il ve ilçelerdeki ilgili meslek kuruluşlarına ulaşarak fuara davet etmek üzere il bazında çalışmalar yapıyoruz. Bölgesel çalışmanın dışında Türkiye genelinde fuarın duyuru ve tanıtımını sağlayarak ziyaretçi potansiyelini artırmak arzusundayız. 2003 yılından bugüne kadar AUTOSHOW fuarlarında kazandığımız başarı ve tecrübelerle yola çıkarak; gelecek yıllar için sektörün buluşma noktası olarak bölge ekonomisine önemli katkı sağlayacak bir organizasyonu Antalya’ya kazandırmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.