TKKD, kılavuz kaptan eğitimi vermesi için yetkilendirildi

TKKD, kılavuz kaptan eğitimi vermesi için yetkilendirildi

Türk Kılavuz Kaptanları Derneği, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından "Kılavuz kaptan transfer eğitimi" vermek üzere yetkilendirildi.

TKKD tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"01 Temmuz 2024 tarihinde yürürlüğe giren Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan " Kılavuzluk Hizmetleri Emniyetine İlişkin Yönerge " gereği derneğimiz ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü arasında 12.07.2024 günü protokol imzalanmıştır.
Protokol imza törenine; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Sayın Ünal BAYLAN, Deniz Emniyeti ve Güvenliği Daire Başkanı Sayın Onur SARI ve derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Muhammer ARSLANTÜRK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaptan H.Sedat OĞUZ, Genel Sekreter Kaptan Necdet HAMZA katılım göstermiştir.

tkkd-egitim-yetkisi-3.jpegBaşta Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir URALOĞLU olmak üzere; Bakan Yardımcımız Sayın Durmuş ÜNÜVAR'a, Denizcilik Genel Müdürümüz Sayın Ünal BAYLAN'a, Deniz Emniyeti ve Güvenliği Daire Başkanı Sayın Onur SARI'ya ve protokolün imzalanma aşamasına gelmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.

tkkd-egitim-yetkisi-1.jpegLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.