TNT, Anadolu'ya bilgi ulaştırıyor

TNT, Anadolu'ya bilgi ulaştırıyor

Türkiye'de birçok alanda faaliyet gösteren firmaların yaptığı sosyal sorumluluk projelerinden biri kitap toplayarak ihtiyacı olan okullara göndermek. Hepsi...

Türkiye'de birçok alanda faaliyet gösteren firmaların yaptığı sosyal sorumluluk projelerinden biri kitap toplayarak ihtiyacı olan okullara göndermek. Hepsi güzel ve anlamlı projeler ama bu projelerin asıl önemli kılan devamlılık ve istikrar sağlanması. TNT Ekspres bunu yapan firmalardan biri firma tam dokuz yıldır kitap toplayarak çeşitli illere servis yapıyor. "TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor" olarak adlandırılan bu proje kapsamında dokuz yıl içinde bin 703 okula 3 milyon 500 binin üzerinde kitap bağışlanmış durumda.

HER YERE GİDECEK

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte gerçekleştirilen bu kampanya her yıl Kütüphaneler Haftası'nda başlıyor ve İlköğretim Haftası'na kadar devam ediyor. Bu projeyi bir ekspres kargo firmasının yapması da oldukça doğal aslında. Çünkü Türkiye'nin her yerine gitme olanağı bulunuyor. Bu açıdan bakıldığında da firmaların faaliyet gösterdiği alanlara göre sosyal sorumluluk projesi seçmelerinin önemi bir kez daha ortaya çıkmış oluyor.

24 İLE DAĞITILDI

Firma Mardin, Şırnak, Van, Tunceli, Siirt, Kars, Hatay, Bitlis, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Sivas, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Bayburt, İstanbul, Kütahya, Nevşehir, Samsun gibi geniş bir coğrafyaya kitap dağıtmış durumda. Eylül ayına kadar devam eden kampanya süresince, kampanyaya katılmak isteyenlerin bağışlayacağı kitaplar, TNT Ekspres Türkiye kuryeleri tarafından Türkiye'nin neresinde olursa olsun adresinden ücretsiz teslim alınacak.

SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.