TNT karada hava gibi çalışacak

TNT karada hava gibi çalışacak

İzlanda’da faaliyete geçen yanardağ sonrası ortaya çıkan kül bulutları nedeniyle Avrupa’nın birçok ülkesine havayolu ulaşımının aksaması üzerine...

İzlanda’da faaliyete geçen yanardağ sonrası ortaya çıkan kül bulutları nedeniyle Avrupa’nın birçok ülkesine havayolu ulaşımının aksaması üzerine TNT Ekspres, gönderilerini Avrupa Karayolu Ağı ile adreslere ulaştırıyor.  TNT Avrupa Karayolu Ağı, uçak ile sağlanan hizmetlerin tümünü karayolu ile sağlıyor. Belirli transit aktarma merkezleri ile gönderiler Avrupa içinde gideceği ülkelere ulaştırılıyor ve o ülkede gümrük işlemleri TNT tarafından yapılarak adrese teslim ediliyor. TNT Ekspres bu hizmeti ile Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyor.

2001 yılında hizmete giren “TNT Ekspres Avrupa Karayolu Servisi” karayolu ile yapılan taşımacılıkta da her türlü gönderiyi belirtilen adresten alıp yine istenen adrese teslim ediyor. Uluslararası dağıtım yapan diğer firmalar gönderileri gümrükten alıp gümrüğe teslim ederken, TNT Ekspres Karayolu Servisi gönderileri müşterilerin kapısından alıp gümrük işlemleri tamamlandıktan sonra gideceği yerde de kapıya kadar teslim ediyor.

Kalkışta ve varışta yüzde 99’un üzerinde performans gösteren TNT Ekspres Avrupa Karayolu Servisi, ihracatçı ve ithalatçı firmaların tüm gönderilerini taşıyor. Ayrıca merkez Avrupa ülkelerinin dışında Kuzey Avrupa ülkeleri, Eski Rus Cumhuriyetleri ve Fas gibi ülkelere de düzenli servis veriyor.

TNT Ekspres’in aksaklık yaşanan hava sahaları dışındaki tüm bölgelere gönderi trafiği devam etmekle birlikte şu anda tüm gelişmeler TNT Operasyon Merkezi’nde anlık olarak izleniyor. Hava uçuş trafiği ve havalimanları açıldığı anda normal hizmetler aynı şekilde devam edecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.