Trabzonspor yat limanı kiraladı

Trabzonspor yat limanı kiraladı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hazırlanan protokole imza attılar.Vali Okutan, protokolün...

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hazırlanan protokole imza attılar.

Vali Okutan, protokolün ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yat limanının 2003 yılında DLH'ye teslim edildiğini belirterek, ?O günden itibaren amacı doğrultusunda kullanılamadı. Yat limanı, bizim şehrimiz için çok önemli. Burası tam olarak kullanılırsa şehrimize daha çok turist gelecek? dedi.

Trabzonspor tesisleriyle yat limanının yan yana olduğunu dile getiren Okutan, şunları kaydetti: ?Buradaki insanlarla kulüp daha yakınlaşacak. Hayırlı olsun. İnşallah buradan kulüple şehir daha iyi kaynaşır. Sporcularımızda buradan faydalanır ve belki şampiyonluklara vesile oluruz. Burası aslında hazinenin ama Ulaştırma Bakanlığı'na tahsisli yeri. Ulaştırma Bakanlığı yat limanlarını ihale ediyor ve işletiliyor. Ama burası 6 yıldır işletilemediği için deforme oldu.

Biz, Ulaştırma Bakanlığı burada gerçek bir çözüm buluncaya kadar burayı Trabzonspor'a devrettik. İleride Ulaştırma Bakanlığı burayı ihale ederse Trabzonspor da ihaleye girebilir. Ama şimdilik yetkiyi valiliğe verdiler, ben de bu yetkiyi Trabzonspor lehine kullandım.?

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.