TransAy'a 10 Mercedes Sprinter

TransAy'a 10 Mercedes Sprinter

Mercedes-Benz Türk'ün, personel ve okul taşımacılığı şirketi Transay'a yaptığı 20 adetlik Sprinter satışının ilk 10 adedinin teslimatı bugün düzenlenen...

Mercedes-Benz Türk'ün, personel ve okul taşımacılığı şirketi Transay'a yaptığı 20 adetlik Sprinter satışının ilk 10 adedinin teslimatı bugün düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki merkezinde gerçekleştirilen teslimat törenine TransAy Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül ve Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak ile çalışanlar katıldı.

Sprinter’in son iki yılda büyük bir atak gerçekleştirerek pazar payını katladığını ifade eden Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araç Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak,

“Minibüs sınıfında ithal araçlar liderliğine oturduk. Biz, düşük yakıt tüketimi ve kalitenin yanı sıra, en yüksek ikinci el değeri sunuyoruz. Transray da, Mercedes-Benz Finans Türk’ü tercih etti. Araçları satarken de, ikinci el araçlarını Mercedes-Benz Türk Taşıt Ticaret takasa aldı. 1.5 milyon TL’lik bir yatırımdan bahsediyoruz. TransAy’a kazasız belasız, hayırlı yolculuklar diliyorum” diye konuştu.

Geçen yıl hafif ticari araçlar pazarının 187 bin adetten kapandığını anımsatan Yaprak, şöle devam etti: “Bu yıl ise 225 bin araç satışı bekleniyor. Yani, yaklaşık yüzde 20’lik bir artış olacak. Mayıs itibariyle de, büyüme oranının yüzde 21-22’ler seviyesinde olduğu gözleniyor.”

 Sprinter tercihini 3 nedenden dolayı yaptık

Sözlerine 21 yıllık bir firma olduklarını belirterek başlayan TransAy Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın da, “Araç tercihimizde öncelikle ekonomik boyutunu düşündük. Bu konuda Mercedes’in büyük yardımları oldu. Bir başka tercih nedenimiz de, ikinci el. Çünkü, aldığımız Mercedes araçların ikinci ellerini çok iyi fiyatlarla satabiliyoruz. Üçüncü ve bizce en önemli neden de, yaptığımız taşımanın insana yönelik olması. Bu nedenlerle sınıfında en iyi araçlar olduğuna inandığımız Mercedes Sprinter’i seçtik. Biz firma olarak krizi atlattık. Kiralıklarla 2500, özmal olarak da filomuzda 100 araç barındırıyoruz. Alımlarımız sürecek” açıklamasını yaptı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.