Türk TIR'ları 25 gündür Vladikavkaz Sınır Kapısı'nda bekletiliyor

Türk TIR'ları 25 gündür Vladikavkaz Sınır Kapısı'nda bekletiliyor

Türk TIR şoförleri, Rusya ile Gürcistan arasındaki Vladikavkaz Sınır Kapısı'nda 25 gündür bekletiliyor. Yalnızca TIR sürücülerimiz değil, fabrikalarda ürün bekleyen sanayicilerin de mağdur olduğuna dikkat çekiliyor.

Nakliyatçılık yapan Abdullah Özer, "Burada sadece şoförlerimiz mağdur değil, fabrikalarda ürün bekleyen sanayici mağdur. Bu mağduriyetin giderilmesi adına acil olarak girişimde bulunmalarını bekliyoruz" dedi.

Kuzey Osetya Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti Vladikavkaz üzerinden Rusya’ya giden veya aynı yol üzerinden Rusya’dan dönen TIR’lar yaklaşık 25 gündür, sınır kapısında bekletiliyor. Bölgede bekleyen bir başka TIR’cı Kadir Ayyıldız ise şunları söyledi:

“Sollamacı grup karşıda, arabalar dizilmiş buraya yürüdüğü zaman bu sıra onları da oradan bırakacaklar zaten karşıya gelmişler. Polis orada ve oraya çekmişler araçları, gördüğünüz gibi Nalçık burası daha ne tür bir kanıt arıyorsunuz kendinize. İşte kanıtı burada. Sollamacı grup, polis orada arabalar karşıda gördüğünüz gibi. Buradan sollamacılar arabalarını çıkarıp arkadan farklı bölgeden Vladivkazdaki metro marketteki öndeki sıraya getiriyorlar. Polis bunu da görüyor buraya gelen arabalar Nalçıktan sollayıp gelen araçlar burdanda ayrı bir sollama olayı var. Polis oradan bakıyor sollama devam ediyor."

KAYNAK: HALKTV.COM.TR

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.