Turkish Cargo, yenilenen yüzüyle Antalya Havalimanı’nda yerini aldı

Turkish Cargo, yenilenen yüzüyle Antalya Havalimanı’nda yerini aldı

Dünya genelinde 340’tan fazla destinasyona hava kargo hizmeti sağlayan Turkish Cargo, Antalya’nın sürdürülebilir kalkınmasına ve ekonomisine önemli katkılar sağlayacak.

Antalya Havalimanı yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında yeni Turkısh Cargo tesisi hizmete açıldı. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya'nın ekonomik ve lojistik altyapısına önemli bir katkı sağlayacak olan Turkish Cargo’nun yeni tesisinin açılış törenine katıldı.

Dünya genelinde 340’tan fazla destinasyona hava kargo hizmeti sağlayan Turkish Cargo, Antalya’nın sürdürülebilir kalkınmasına ve ekonomisine önemli katkılar sağlayacak. Genel gönderilerden hassas kargolara tarımsal ürünlerden savunma sanayine kadar geniş bir ürün yelpazesini hızlı bir şekilde taşıyan Turkish Cargo, Antalya'nın bölgedeki lojistik potansiyelini daha da güçlendirerek tarım ve sanayi sektörleri de dâhil olmak üzere bölgedeki ihracatın artmasına ve ekonomik büyümeye imkân sunacak.

Yeni Kargo Binasında gerçekleştirilen Açılış Törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Hacısüleyman, DHMİ Antalya Başmüdürü Durdali Şavkar, THY Kargo Başkan Yardımcısı Ali Türk, THY Yöneticileri, ticaret ve lojistik sektörü temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.