Türkiye ABD’ye kurulacak 21 depo ile ihracatını artıracak

Türkiye ABD’ye kurulacak 21 depo ile ihracatını artıracak

İhracatçılar, ABD pazarındaki maliyetleri ve süreleri optimize etmek amacıyla 19 adet cep depo ve 2 ana depo kullanacak. Türkiye, ABD'ye kurulacak olan 21 depo ile güçlü bir lojistik ağı oluşturarak bölgedeki ihracatını artırmayı hedefliyor.

Bu cep depoları sayesinde süre ve maliyet açısından yüzde 20’lik bir tasarruf elde edilecek, bu da Türk ihracatçılarının ABD pazarındaki ürünlerini güvenli bir şekilde taşıma konusunda endişe yaşamamalarını sağlayacak.

Merkezi eyaletlerden biri olan Chicago ve New Jersey’de bulunan ana depoların yanı sıra kurulacak cep depolar, ABD’nin geniş coğrafyası üzerinde Türk ihracatçıları için sürekli bir lojistik akışı sağlama imkanı sunacak.

Bu depolama sistemi, Türkiye’nin uzak pazarlardaki etkinliğini artırmaya yönelik bir çaba sonucunda ortaya çıkmıştır. Kombine ulaşım sistemleri kullanılarak, ürünler hızlı bir şekilde pazardaki alıcılara ulaşacak.

Ortalama 24 ila 48 saat içinde nihai tüketicilere ulaşacak olan ürünler, ulaşım yoğunluğuna göre farklı araçlarla taşınacak.

Cep depoların kullanımı, Türk ihracatçılarına depolama, yükleme ve boşaltma işlemlerini tek bir noktadan gerçekleştirme avantajı sağlayacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum