Türkiye ile Almanya arası komple TIR ve parsiyel nakliye hizmetleri

Türkiye ile Almanya arası komple TIR ve parsiyel nakliye hizmetleri

Almanya parsiyel çalışmaları yapan nakliye şirketlerinin ortak kullandıkları İstanbul parsiyel depoları son derece modern şekilde tasarlanmış, her türlü yük grubunun tahliye ve yüklenmesinin yapılacağı şekilde personel ve ekipman ile donatılmıştır.

Uluslararası ticaret alanında ülkemizin elde ettiği başarılar ve kayda değer gelişmeler ışığında yapılmakta olan üretime dayalı ihracat politikalarımız ve çalışma kapasitemiz önemli ölçüde artış göstermiştir. Özellikle Avrupa ülkelerine yapılmakta olan ihracat kapsamında komple tır/konteyner ve parsiyel nakliye çalışmaları olabildiğince yoğun şekilde devam etmektedir.

Tüm Avrupa Birliği üye ülkeleri arasında yer alıp bir anlamda birliğin lokomotifi durumunda bulunan Almanya ile ticari ilişkilerimiz oldukça eski dönemlere dayanmaktadır. Son dönemlerde gözlenen ihracat artışı Almanya ticaretimizde de ortaya çıkmaktadır. Üretimi yapılan ürün gruplarımızın Almanya’ya sevk ve idare işlemleri karayolu tır ve denizyolu konteyner taşımacılığı şeklinde gelişmektedir. Almanya parsiyel nakliye çalışmaları da yine aynı yöntemler ile gerçekleşmekte olup başta İstanbul ilimiz olmak üzere birçok toplama merkezinde bir araya getirilmesi neticesinde hareket edilmektedir.

Yurt dışı kara ve denizyolu taşımacılığı yönetmeliği maddelerine uygun şekilde çalışmalar yapılmakta olan lojistik sektöründe Almanya nakliye alanında çok sayıda nakliye firması faaliyet göstermektedir. Komple tır ve konteyner yükü durumunda olan eşyalar bulundukları adreslerden alınarak sevk edilirken, grupaj, parsiyel ve kargo grubunda bulunan ürünler ise parsiyel depolarında toplanmak suretiyle hareket ettirilmektedir.

Almanya’ya ihracatı planlanan grupaj yük grupları depolardan çıkış yaptığı gibi Almanya’da teslim noktası olarak müşteri tercihi ve isteğine bağlı olarak gümrük noktaları veya kapı teslimi olarak belirlenmektedir. Almanya parsiyel çalışmaları yapan nakliye şirketlerinin ortak kullandıkları İstanbul parsiyel depoları son derece modern şekilde tasarlanmış, her türlü yük grubunun tahliye ve yüklenmesinin yapılacağı şekilde personel ve ekipman ile donatılmıştır.

Ülkemizin başta İstanbul olmak üzere birçok ilinde Almanya nakliye çalışmaları yapmakta olan sayısız nakliye şirketinden biri olan Şah Lojistik 25 yıla yakın bir zaman dilimini geride bırakmış olduğu lojistik sektöründe gerek komple tır ve konteyner nakliyesi gerekse grupaj ve parsiyel nakliye gibi taşıma alanlarında önemli işlere başarılı bir şekilde imza atmıştır.

Türk ve yabancı plakalı taşıma araçları ile Almanya nakliye hizmetleri sunmakta olan Şah Lojistik uzman ve deneyimli sürücüleri kontrolünde hareket ettirdiği taşıma araçlarına cmr sigortası güvencesinde yol izletmektedir. Maddi kazanımlardan ziyade müşteri memnuniyetine odaklı çalışan firma bir çok dış ticaret firmamız tarafından tercih edilen nakliye şirketi pozisyonunda yer almaktadır.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: İstanbul lojistik firmaları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.