UPS hızlı karayolu servisi iddialı

UPS hızlı karayolu servisi iddialı

İzlanda’daki yanardağın faaliyete geçmesine bağlı olarak Avrupa’daki birçok ülkenin hava sahasının trafiğe kapatılması üzerine UPS, gönderilerini...

İzlanda’daki yanardağın faaliyete geçmesine bağlı olarak Avrupa’daki birçok ülkenin hava sahasının trafiğe kapatılması üzerine UPS, gönderilerini adreslere ulaştırmak ve gönderi sürelerindeki olası gecikmeleri en aza indirmek için Avrupa'nın sınıfında en iyileri arasında gösterilen hızlı karayolu servisine yöneldi.

UPS, hızlı karayolu servisi ile Türkiye’den çıkan tüm gönderilerin en geç 48 saat içinde  sektördeki en donanımlı teknolojiye sahip olan Köln Aktarma Merkezi’ne ulaşmasını  ve buradan da Avrupa içinde teslimatlarının yapılmasını sağladı.

UPS Hızlı Karayolu Servisi ile gönderiler müşterilerin kapısından alınıp gümrük işlemleri tamamlandıktan sonra yine kapıya teslimat ile gerçekleşiyor.

UPS, Amerika ve Asya’dan kıtalar arası gelen gönderiler için Avrupa’da bu durumdan etkilenmemiş havalimanlarını kullanmakta.

Avrupa’da ve Türkiye’de UPS’in paket toplama işlemleri normal düzeninde devam etmekte olduğu; Avrupa hava sahaları açıldıktan sonra UPS’in tüm hizmetlerinin aynı şekilde devam edeceği bildirildi.   

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.