UTİKAD'dan eğitim semineri

UTİKAD'dan eğitim semineri

 Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) uluslararası taşımacılık ve lojistik sektörünün ihtiyaç duyduğu eğitim...

 Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) uluslararası taşımacılık ve lojistik sektörünün ihtiyaç duyduğu eğitim kitapları ile eğitim programlarının hazırlanmasında öncülük ederek lojistik konusunda yapılan bilimsel çalışmaları da destekliyor. UTİKAD İstanbul merkezindeki eğitim seminerleri 25 Eylül 2007 Salı günü "İhracat İthalat İşlemleri ve Uygulamaları"  semineri ile yeniden başlıyor.

UTİKAD?ın yaptığı açıklamaya göre, bu eğitimle ihracat ve ithalat amaçlı çalışan firmaların bu işlemleri gerçekleştirirken karşılaşabilecekleri sorunlar anlatılmaya, bu sorunlara çözüm bulunmaya çalışılacak. Ayrıca bu işlemler esnasında hangi mevzuat ile muhatap olunduğu, mevzuatta yer alan özellikli hükümler, ödeme ve teslim şekilleri ile akreditif örnekleri uygulama örnekleriyle birlikte anlatılacak. Bir gün sürecek olan seminerin eğitmenliğini Doç. Dr. S. Burak Arzova yapacak.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.