Yann Guelorget, Michelin Türkiye Genel Müdürü  oldu

Yann Guelorget, Michelin Türkiye Genel Müdürü oldu

Michelin Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Yann Guelorget atandı. 24 yıldır Michelin Grubunda çeşitli pozisyonlarda görev alan Yann Guelorget, 2 Ağustos 2022’den itibaren tüm deneyim ve tecrübelerini Türkiye pazarına aktarıyor.

Mobilite alanında öncü şirketlerden biri olan Michelin’nin Türkiye organizasyonu Yann Guelorget’e emanet edildi. Uzun yıllar Michelin Grubu içinde çeşitli organizasyonlarda ve farklı pozisyonlarda görev alan Guelorget, 2 Ağustos 2022 tarihinden itabaren Michelin Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. Guelorget, bundan sonra tüm deneyim ve tecrübelerini Türkiye pazarı için kullanacak.
2 Ağustos 2022'den bu yana Michelin'in Türkiye organizasyonuna liderlik eden Yann Guelorget, profesyonel kariyerine Eylül 1998'de başladı ve Michelin Grubu'nda 15 yılı üretim, 7 yılı Tedarik Zinciri olmak üzere toplam 24 yıl boyunca çeşitli görevlerde bulundu. Michelin Türkiye organizasyonuna katılmadan önce Guelorget, Michelin Grubu’nda B2B Satış Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.