Yeni Doblo Türkiye’den önce ABD’de yola çıktı

Yeni Doblo Türkiye’den önce ABD’de yola çıktı

Türkiye’de 2015 yılından itibaren satılacak olan yeni Doblo, ABD’de Ram ProMaster City adıyla 23 bin 130 dolardan (53 bin 200 TL) başlayan fiyatlarla satışa...

Türkiye’de 2015 yılından itibaren satılacak olan yeni Doblo, ABD’de Ram ProMaster City adıyla 23 bin 130 dolardan (53 bin 200 TL) başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

ABD’li Doblo’da 2.4 litre benzinli bir motor ve hafif ticari bir araçta dünyada ilk kez kullanılan 9 ileri otomatik şanzıman var.

Bursa’da üretilerek ABD’ye Ram ProMaster City ismiyle ihraç edilen Doblo, ABD Çevre Koruma Ajansı EPA’nın koyduğu kriterleri de karşılayabiliyor. Otomotiv tarihinin ilk 9 ileri otomatik şanzımanlı ticari aracı olarak sunulan yeni RamMaster City 100 bin veya 5 yıllık motor garantisi ile de rekabet edeceği pazarda dikkat çekiyor. ABD’de Tradesman Cargo, Tradesman SLT Cargo, arka ve yan camları olan Wagon ve arka ve yan camları olan Wagon SLT modelleri satılan Doblo’nun en yüksek standart donanımlı fiyatı ise 25 bin 655 dolar. Bu fiyatlara bir de 995 dolarlık nakliye ücretini de eklemek gerekiyor.

80 ülkeye ihraç edilen Doblo, ABD pazarına da 2021 yılına kadar 175 bin adet satılacak.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.