Yeni Iveco Daily “ 2015 yılının Panel Vanı”

Yeni Iveco Daily “ 2015 yılının Panel Vanı”

Iveco’nun üçüncü nesil hafif ticari aracı olan yeni Daily “2015 yılının panel vanı” ödülünü aldı. Bu ödül uluslararası ticari araç basının...

Iveco’nun üçüncü nesil hafif ticari aracı olan yeni Daily “2015 yılının panel vanı” ödülünü aldı. Bu ödül uluslararası ticari araç basının önde gelen 23 juri üyesi tarafından veriliyor. Jürinin açıklamasına göre bu ödülü kazanan yeni Daily Panel Van “karayolu taşımacılığında ekonomi ve güvenlik alanlarındaki standardlara çevre ve insan güvenliği açısından en büyük katkıyı yaptı”

Bu prestijli ödül bu yıl 65.si düzenlenen Avrupa’nın en büyük ticarı araç fuarı olan Hanover International Motor Show’da sunuldu.

1991 yılında ilk başladığından beri en çekişmeli geçen bu yarışmada Iveco Yeni Daily 17 puanlık bir puan farkı ile Fiat, Ford, Mercedes Benz, Renault ve Opel’i geride bırakarak ödüle layik görüldü. Yeni Daily 23 kişilik jüri grubunun ilk tercihi oldu.

Ödülü Yılın Panel Vanı jüri başkanı Jarlath Sweeney’den alan Iveco Marka Başkanı Pierre Lahutte şunları söyledi; “Yeni Daily’nin bu presitjli ödüle layik görülmesinden mutluluk duyuyoruz. Yeni Daily Toplam Sahip olma maliyeti, Konfor, Kullanım Kolaylığı, Verimlilik ve Çevre konularında önemli bir adımdır. Bu ödülü her gün bu iş ortağına güvenerek çalışan müşterilerimize adıyoruz”.

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum