Yeni Volkswagen Transporter T7 podyuma çıktı

Yeni Volkswagen Transporter T7 podyuma çıktı

Volkswagen, 2025 Transporter T7 modelini tanıttı. Araç aynı zamanda Ford Otosan Kocaeli Fabrikası’nda üretileceğiyle öne çıkıyor. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmesi beklenen aracın özellikleri haberimizde…

Transporter T7, hem ticari taşımacılık hem de şehir içi ve uzun yol seyahatleri için ideal bir seçenek olacak. Yenilikçi teknolojiler ve modern tasarımıyla dikkat çeken bu araç, kullanıcıların beklentilerini karşılamak için geliştirilmiş.

Volkswagen’in Transporter T7 modeli, hem iş dünyasının hem de bireysel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış. Şıklık ve işlevselliği bir arada sunan bu araç, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi hedefliyor.

transporter-t7.jpgTEKNİK ÖZELLİKLERİ

Transporter T7’nin uzunluğu, versiyona bağlı olarak 5.050 ila 5.450 mm arasında değişiyor. Araç, Ford Twin’in 3.100 mm ve 3.500 mm dingil mesafesi uzunluklarını yansıtacak ve farklı iç tasarımlarıyla yer alacak.

Ayrıca bunlara ek olarak Transporter T7’nin dizel, plug-in hibrit ve tamamen elektrikli seçenekleri sunuluyor. Amiral gemisi EV için güç çıkışları 108 hp’den 282 hp’ye kadar değişiyor. Aynı Ford’da olduğu gibi, yakıt portu B sütunlarının altında yer alırken, PHEV ve BEV versiyonlarında şarj soketi ön tamponun sağ farının altında bulunuyor.

KOCAELİ FORD OTOSAN’DA ÜRETİLECEK

Volkswagen, Transporter T7’nin Avrupa’daki ön satışlarına 36.780 €’dan başlayan fiyatlarla başladı. Minibüsün pazara sunulması 2025 yılının ilk çeyreğinde planlanıyor. Üretimin ise, Ford Transit/Tourneo Custom ile birlikte Ford Otosan’ın Türkiye’deki Kocaeli fabrikasında başlaması planlandı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.