Yılın Bayisi Bursa Ağır Vasıta'ya DAF’tan üst düzey ziyaret

Yılın Bayisi Bursa Ağır Vasıta'ya DAF’tan üst düzey ziyaret

DAF N.V. Avrupa Satış Direktörü Kevin Haygood ve DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark, Bursa Ağır Vasıta A.Ş.’yi ziyaret etti.

daf-bursa-agir-vasita-ziyaret-3.jpgKoçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, Koçaslanlar Holding İcra Kurulu Başkanı Yakup Sağlık, Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur ve Koçaslanlar Holding İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Didem Aras’ın katılım sağladığı ziyarette Bursa Ağır Vasıta ile DAF markasının uzun yıllara dayanan ilişkileri, satış-pazarlama stratejileri ve geleceğe yönelik planları konuşuldu.

16 yıldır DAF bayiliğini başarıyla gerçekleştiren Bursa Ağır Vasıta, maksimum müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla, taşımacılık sektörünün kalbi olan Bursa Gemlik’te hizmet veriyor. DAF markasının satış, servis, yedek parça ve 2. el hizmetleri veren Bursa Ağır Vasıta, toplamda 11.200 metrekare alanda hizmet vermektedir.

Bursa Ağır Vasıta’nın yaptığı yatırımdan son derece memnun olduklarını, tesisi ve müşteriye sunulan imkanları çok beğendiklerini belirten DAF N.V. Avrupa Satış Direktörü Kevin Haygood, “16 yıldır kesintisiz olarak DAF’ın satış ve satış sonrası hizmetler bayiliği yapan Bursa Ağır Vasıta’ya iş birlikleri için teşekkür ediyor, tüm başarıları için tebrik ediyorum. Tüm dünya çok zor bir dönemden geçiyor, bu şartlar altında böylesine büyük bir yatırım yapmaları takdire şayan. Bursa Ağır Vasıta, tüm DAF bayileri için örnek bir tesis konumundadır.” dedi.

daf-bursa-agir-vasita-ziyaret-1.jpg2022 yılı için hedef ve beklentilerini daha da yukarı taşıdıklarının altını çizen Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, “Bursa Ağır Vasıta olarak, bölgemiz ve ülkemiz için değer yaratmaya devam ediyoruz. Yeni tesisimiz, DAF’ın ülkemizdeki en büyük, tüm sektörde de sayılı tesislerinden biridir. Aynı anda 40 araca hizmet verebilecek şekilde tasarlanmış olup, 4.200 m2 kapalı alanın yanı sıra 7.000 m2 açık park alanı ile hizmet vermekteyiz. Mekanik, elektrik, fren, kaporta-boya bölümleri, fren test cihazı ve birçok son teknoloji ekipmanlarını kullanarak, uzman kadromuz ile tam teşekküllü faaliyet ve hizmetimiz devam ediyor.” dedi. DAF Markasının diğer bir ürünü olan TRP ile farklı marka kamyonlara da hizmet vermeye devam ettiklerini vurgulayan Uğur, “Hali hazırda 40 kişi ile hizmet verdiğimiz ekibimizin, yakın zamanda 60 kişiye ulaşmasını hedefliyoruz. Yılın Bayisi ve Yılın Yedek Parçacısı ödüllerini alan Bursa Ağır Vasıta; sürdürülebilir büyüme, maksimum müşteri-çalışan memnuniyeti ve müşterileri için toplam fayda mottosu ile hem bölgesi, hem de ülkesi için değer yaratmaya devam edecektir.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

daf-bursa-agir-vasita-ziyaret-2.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.