YÜKPORT ile lojistikte 7/24 online taşıma dönemi başladı

YÜKPORT ile lojistikte 7/24 online taşıma dönemi başladı

Hem yük arayana hem de yükünü taşıtana karmaşık uygulamalar ve uzun süreçler yerine kolaylık, hız ve güven sunan YÜKPORT, tek tıkla fiyat alınabilen ve verilebilen hızlı, kaliteli ve güvenli taşımacılığının yeni adresi olarak gösteriliyor.

Lojistik operasyon süreçlerini dijitalleşme amacıyla kurulan YÜKPORT, bir lojistik şirketi değildir. Lojistik sektörüne çözümler sunan, yük taşıyan ve taşıtanı buluşturan bir platformdur. Üreticiler, Sanayiciler, İhracatçılar, İthalatçılar, Kadın Girişimciler gibi kısaca taşıma ihtiyacı olan herkese uçtan uca lojistik imkânı veren YÜKPORT, lojistik sektörünün dijital dönüşümüne çözümler sunan bir uygulamadır

YÜKPORT hem yük arayana hem de yükünü taşıtana karmaşık uygulamalar ve uzun süreçler yerine kolaylık, hız ve güven sunan YÜKPORT, tek tıkla fiyat alınabilen ve verilebilen hızlı, kaliteli ve güvenli taşımacılığının yeni adresidir.

yukport-100.pngYÜKPORT hem yük arayana hem de yükünü taşıtana kolaylık, hız ve güven sunar. YÜKPORT, karmaşık uygulamalar ve uzun süreçler yerine tek tıkla fiyat alınabilen ve verilebilen hızlı, kaliteli ve güvenli taşımacılığının yeni adresidir. YÜKPORT çalışma mantığı; taşıyıcı ve taşıtanın uçtan uca dijital dönüşümünü gerçekleştirerek, taşıma taleplerini en şeffaf ve ekonomik biçimde gerçekleştirmenizi sağlar. Kullanıcı dostu ara yüzü ve algoritma çözümleriyle dijitalleşirken karmaşadan kullanıcılarını kurtarır.

YÜKPORT 30 yıllık grup şirketlerinin sektör tecrübesini teknoloji ve kolay ara yüz tasarımıyla birleştirerek lojistik operasyonların dijital dönüşümünü gerçekleştirme hedefindedir. Günümüzde iklim krizi farkındalığıyla beraber, karbon ayak izini azaltmak ve yakıt maliyetleriyle baş etmek hem yük taşıtanın hem de taşıyıcının en temel problemidir. YÜKPORT en doğru rota ile en ulaşılabilir fiyata güvenli ve verimli bir lojistik hizmeti alabileceğiniz bir portaldır. Farklı taşıma taleplerinin ve seçeneklerinin tek bir portal üzerinden listelendiği YÜKPORT sayesinde işletmeler veriyi doğru okuyarak, lojistik operasyonlarını kolayca dijitalleştirebileceklerdir.

YÜKPORT çift yönlü taşıma kabiliyeti ile kazan kazan felsefesini benimser!

YÜKPORT çalışma mantığı, taşıyıcı ve taşıyanın uçtan uca dijital dönüşümünü gerçekleştiren YÜKPORT taşıma taleplerini en şeffaf ve ekonomik biçimde gerçekleştirmenizi sağlar. Kullanıcı dostu ara yüzü ve algoritma çözümleriyle dijitalleşirken karmaşadan kullanıcılarını kurtarır.

YÜKPORT kullanıcılarından abonelik bedeli altında bir ücret talep etmez güvenli ticareti garanti altına alır. Yük taşıma işlemi bitene kadar ve eksiksiz bir şekilde yük hedef noktaya teslim edilene kadar YÜKPORT ödemeyi gerçekleştirmez.

YÜKPORT hem global anlamda çözümler sunan büyük lojistik firmaları hem de bireysel taşıma yapan kullanıcılar için kurgulanmış bir platformdur. Yük taşıyanları ve yük taşıtanları bir araya getiren sistem sektöründeki önemli bir soruna çara olmak adına yola çıkmıştır.

yukport-98.pngSINIRLARI AŞAN DİJİTAL LOJİSTİK PLATFORMU

YÜKPORT büyük lojistik şirketleri ile bireysel taşıyıcılar arasında eşitlik ve adalet sağlar. Şeffaf bir şekilde verilen fiyatları gören tüm kullanıcılar kendilerine uygun rota ve teklifi sunmakta ve geliştirmekte özgürdürler. Büyük ve küçük operasyon yerine güvenilir taşıyıcı, doğru rota, hız gibi faktörler ön plana çıkar.

365 gün 24 saat canlı destek ile 360 derece müşteri memnuniyeti sunan YÜKPORT temelde taşıyacak yük bulmakta zorlanan ve yükünü taşıtacak doğru şirketi bulamayan kullanıcıları bir araya getiren ve süreçleri dijitalleştiren bir platformdur. Taşıyıcıların en büyük sorunlarından biri olan tek yönlü taşıma sonrası boş dönme sorununu da geliştirilen algoritmalarla çözüm sunmaktadır. Böylece boş dönecek taşıyıcıya çift yönlü taşıma hizmetiyle daha fazla kazanç, taşıtana da tek yönlü veya çift yönlü taşıma durumlarına uygun fiyat avantajı sunmaktadır.

Platformda geçmiş taşımalarını yorumlarını ve puanlarını gören kullanıcılar taşıtanı ve taşıyanı da doğru değerlendirecek ve doğru seçimi şeffaf bir biçimde güvenle yapabileceklerdir. Her iki tarafı da koruyan platform uçtan uca eksiksiz bir çözüm sunmaktadır.

Rota belirleme konusunda özgür ve adil bir platform olan YÜKPORT taşıyıcı ve taşıtanı özgürce önerdikleri bir rota konusunda anlaşma imkanı vermektedir. Böylece zaman tasarrufu sağlanırken karbon ayak izi azaltılarak yükleme gerçekleşmektedir.

Yükün anlık olarak nerede olduğunu görme ayrıcalığı yük taşıtana önemli avantajlar sağlar. Teslimat süreçlerini önceden hesaplayarak iş planını ona göre yapabilir. Yük eksiksiz bir şekilde teslim edilince dijital olarak teslim tesellüm belgesi tarafına iletilen yük taşıtan kanuni olarak sorun yaşamayacaktır. Oluşacak kaza ve zararlar oluş biçimine bağlı olarak sigorta firmaları tarafından belirlenecek süreçle devam edecektir. Yük taşıtanın taşıma işlemi tam ve eksiksiz tamamlanana ve tüm işlemler yerine getirilene kadar ödemesi sistem tarafından garanti altında olacaktır.

Yük taşıyanın rota seçme özgürlüğü, çift yönlü taşıma konforu ve yükünün yanına yasal sınırlar içerisinde ilave yükler alabilme özgürlüğü ile platform yük taşıyıcıyı da aynı şekilde yük taşıtan gibi haklarını korumak ve gözetmektedir. Ödemesi güvence altında olan taşıyıcı işine konsantre olacak ve platform üzerinden kendi iş planına göre teklifler verebilecektir.

YÜKPORT büyük lojistik şirketleri ile bireysel taşıyıcılar arasında eşitlik ve adalet sağlar!

yukport-com-logo.pngAdresinizden alınan yük varacağı adrese kadar güvence altındadır. Sistemde yeni ve eski tüm taşımalarınızın raporlarını görebilir ve taşıyıcıları puanlayarak adalet sağlayabilirsiniz. En az aktarma ile varacağı noktaya en hızlı şekilde ulaşan yük iki taraf için de avantajdır.

Geleneksel taşıma yöntemlerine göre çok daha hızlı ve sorunsuz olan YÜKPORT sizi arşiv ve IT masraflarınızı azaltacak tüm raporlarınızı dilediğiniz her yerden cebinizden dahi ulaşabileceğiniz bir hale getirecektir. Lojistik işi için özel yazılmış YÜKPORT yazılımı tüm süreçleri güvenli bir biçimde optimize etmiş en kaliteli lojistik hizmetini en uygun fiyata ulaşabileceğiniz bir platform haline gelmiştir.

YÜKPORT; esnek süreçleri, uçtan uca güvenli sistemi, kullanıcı dostu kontrol paneli, lojistik süreçlerinizin her anını takip edebileceğiniz, tüm evraklara ve raporlara anında her yerden ulaşabileceğiniz ve maliyet avantajlarıyla hem yük taşıyanı hem de yük taşıtanı gözeten Türkiye’nin Sınırları Aşan Dijital Lojistik Platformu'dur.

linkedin-001.pngttps://www.linkedin.com/company/yukport/

instagram-logo-001.pnghttps://www.instagram.com/yukportcom/

facebook-logo-2019-001.pnghttps://www.facebook.com/yukport

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.