Zirkonyum diş tedavisiyle ilgili merak edilenler

Zirkonyum diş tedavisiyle ilgili merak edilenler

Sararan, çarpık yapılı, dişlere sahip olan kişilere uygulanan zirkonyum diş kaplama yöntemi sayesinde kişiler güzel bir gülüş ve estetik yapılı dişlere sahip olabiilyor.

Ağız ve diş sağlığı hem estetik hem de vücudumuzun genel sağlığı açısından oldukça önemlidir. Ağız ve dişlerimizde oluşabilecek hastalıkların tedavileri konusunda başarılı ve profesyonel hizmet sunan Bartın Diş Hekimi Gökhan Güneş, sararan, çarpık yapılı, dişlere sahip olan kişilere uygulanan zirkonyum diş kaplama yöntemi sayesinde kişilerin güzel bir gülüş ve estetik yapılı dişlere sahip olabildiğini, diş hekimliğinde yaşanan gelişmeler ile Bartın zirkonyum diş tedavisinin artık herkes tarafından ulaşılabilir olduğunu ifade etmektedir. Peki zirkonyum diş tedavisi nedir, ne kadar sürer? İşte zirkonyum diş ile ilgili merak edilenler.

Zirkonyum Nedir?

Zirkonyum, soğuğa ve sıcağa dayanıklı olan, metal kaplamaların aksine renk geçirgenliği olan, beyaz renkte, diş kaplamasında kullanılan oldukça dayanıklı bir maddedir.  Zirkonyum, işlendikten sonra seramiğe dönüştürülür ve diş kaplama tedavisinde kullanılır. Zirkonyum diş Bartın ilinde oldukça fazla talep gören bir kaplama tekniğidir. Zirkonyum diş tedavisi ile hastalar daha doğal bir görünüme kavuşurlar. Bu nedenle Bartın dahil Türkiye’de en çok tercih edilen yöntemlerin başında gelmektedir.

Zirkonyum Diş Kaplama Avantajları Nelerdir?

Zirkonyum, diş minesine çok benzer bir kaplama maddesidir. Bu nedenle zirkonyum dişler, doğal ve sağlıklı bir görünüm sunarlar. Zirkonyum dişetlerinde de uyumun en iyi yakalandığı bir madde olduğundan bu konuda da diğer alternatif tedavi yöntemlerine göre Bartın diş doktorları tarafından tercih edilmektedir.

Zirkonyum, oldukça dayanıklı ve vücuda uyumlu olması nedeniyle diş kaplamalarında en çok kullanılan malzemelerden biridir. Fonksiyonellik ve estetik olarak doğal dişlerle çok iyi uyum sağlar. Üstün mukavemeti, doğal ve estetik görünümü nedeniyle diş hekimliğinde tercih edilmektedir.

Zirkonyum kaplama yapılan dişler kaygan ve pürüzsüz olmaktadır. Uygun zirkonyum kaplama fiyatları ile tedavi edilen dişler sayesinde kişi daha sağlıklı bir gülüşe sahip olmaktadır.

ADVERTORIAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.