Alp Özler Lojistik, Murhak Nakliyat’ı bünyesine kattı

Alp Özler Lojistik, Murhak Nakliyat’ı bünyesine kattı

Alp Özler Lojistik ve Murhak Uluslararası Nakliyat için yeni bir dönüm noktası niteliğinde olan bu birleşme ile birlikte, müşterilerine en yüksek kalitede yenilikçi taşımacılık çözümleri ve lojistik hizmetler sunulması hedefleniyor.

Alp Özler Lojistik, Murhak Uluslararası Nakliyat’ı bünyesine katttı. Birleşmenin Alp Özler’in büyüme stratejisi kapsamında gerçekleştiği belirtildi.

40 yılı aşkın bir süredir ülkemizin dış pazarları ile bağlantısını çok güçlü ve başarılı bir şekilde sağlayan şirketlerden biri olan Murhak Uluslararası Nakliyat başarılarını önümüzdeki dönemde Alp Özler Lojistik Grup Şirketleri arasında olmakla birlikte ve beraber aynı oluşum bünyesinde entegre bir şekilde var olmaya ülkemize döviz kazandırmaya sektördeki yerini geliştirmeye ve hizmetlerine devam edecek.

Yapılan açıklamada, "Bu birleşim ile birlikte Alp Özler Lojistik Murhak Kadrosunun ve ekibinin istihdamını aynı şekilde sürdürmek iradesi içerisinde tüm çalışanların bünyeye katılımını ve süreci mevcut haliyle değerlendirmeyi ve sürdürmeyi karara bağladır" denildi.

Alp Özler Lojistik ve Murhak Uluslararası Nakliyat için yeni bir dönüm noktası niteliğinde olan bu birleşme ile birlikte, müşterilerine en yüksek kalitede yenilikçi taşımacılık çözümleri ve lojistik hizmetler sunulması hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Murhak Uluslararası Nakliyat kurucu ortaklarından Av. Hakan Bezginli, bu birleşmenin hayırlı olmasını temenni ederek, lojistik dünyasında çok daha etkin işler yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Uzun yıllardır lojistik sektörünün ülkemize değer katacak taşımalarını gerçekleştirdiklerini, bunun yanında Lojistik Üssündeki görevi ve sektöre verdiği hizmetleri ifade eden sayın Bezginli, sektörünün bir anlamda hukuk danışmanlığını üstlendiğini, bu nedenle daha büyük hedeflere ulaşmak için Murhak Uluslararası Nakliyat şirketinin iş dünyası tarafından yakınen bilinen Lojistiğin güçlü markası Alp Özler bünyesinde yer almasına ve devredilmesine karar verdiklerini aktardı. Bezginli, Murhak Uluslararası Nakliyatın önümüzdeki süreçte de emin ellerde büyüyerek ve gelişerek yoluna devam edeceğini belirtti.

Bezginli yaptığı açıklamada “Lojistik sektörünün hukuksal süreçlerinde Avukatlık ve hukuk danışmanlığı yaparak meslek hayatıma devam ederken sizlerden ve sektörden ayrılmayacağımı da belirtmek isterim.’’ dedi.

Alp Özler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Gece "Murhak Uluslararası Nakliyat ‘ın lojistik sektöründeki bilinen deneyimi ve itibarı, Alp Özler Lojistik'in hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacaktır şeklinde görüş belirterek. Alp Özler Lojistiğin yıllardır yürüttüğü büyüme stratejisinde, birleşmelerin, stratejik işbirliklerinin ve ülke yararına hizmet yolunda yeni adımlar atılmasının Alp Özlerin genlerinde olduğunu ifade etti. Bu birleşme ve entegrasyon ile birlikte, hizmet kalitemizi ve operasyonel kapasitemizi daha da artıracağız şeklinde tespitlerini paylaştı. Murhak ‘ın güçlü ekibi ile birlikte çalışarak büyük başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerinin ardından, her iki şirketimiz için ve ülkemiz için hayırlı olması dileklerinde bulunuldu.

KAYNAK: Mutlu DOĞAN - TRANSMEDYA

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.