Alpet'in Cronos Gold Serisi piyasada

Alpet'in Cronos Gold Serisi piyasada

Altınbaş Holding’in madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren şirketi Atak Madeni Yağ markalarından Alpet Madeni Yağları, yeni nesil motor yağı CRONOS...

Altınbaş Holding’in madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren şirketi Atak Madeni Yağ markalarından Alpet Madeni Yağları, yeni nesil motor yağı CRONOS GOLD SERİSİ’ni piyasaya sürdü.

Alpet tarafından geliştirilen formülü ile CRONOS GOLD SERİSİ’nin geliştirilmiş sentetik bazlı ürün formülasyonu, en zorlu yol ve iklim koşullarında bile otomobil motorlarında üstün koruma sağlıyor. Üstelik serinin ürünleri, kalitesine duyulan güvenin bir göstergesi olarak Anadolu Sigorta Ürün Sorumluluk Poliçesi güvencesi ile satışa sunuluyor.

Alpet’in üstün üretim teknikleriyle hazırlayarak pazara sunduğu CRONOS GOLD SERİSİ otomobillerde; çalıştırıldığı andan itibaren, sürtünme ve aşınmayı azaltarak, motorun tüm aksamlarını koruyup temizliyor. ALPET Teknoloji Merkezi tarafından geliştirilen yeni nesil CRONOS GOLD SERİSİ, motorun performansını uzun süre devam ettirmesini sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.