Brisa bir yenilikçi fikri daha hayata geçirdi

Brisa bir yenilikçi fikri daha hayata geçirdi

Brisa, ‘Bridgestone BOX’ ile lastik satış ve servis hizmeti ile araç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu her yerde olacak. ‘Gerektiği zaman, gerektiği yerde...

Brisa, ‘Bridgestone BOX’ ile lastik satış ve servis hizmeti ile araç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu her yerde olacak. ‘Gerektiği zaman, gerektiği yerde konumlanan tam teçhizatlı servis’ özelliği taşıyan Bridgestone BOX’ta, sürücülere, lastik satış, sökme-takma, balans ayarı, nitrojen dolumu, akü ve yağ değişimi, klima gazı dolumu gibi yolculuk anında en çok ihtiyaç duyulan hizmetler verilecek.

Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, müşteri odaklı vizyonları doğrultusunda hayata geçen Bridgestone BOX için, “Hem yüksek müşteri memnuniyeti sağlayacak hem de hızlı ve sürdürülebilir bir satış ve hizmet kanalı modeli olacak” diye konuştu.

Yenilikçi çözümleriyle lastik sektöründe farklılaşan uygulamaları hayata geçiren Brisa, bir sanayi şirketinden inovasyon şirketine dönüşüm sürecinin önemli bir parçası olan inovasyon sürecinin önemli bir projesini daha hayata geçirerek ‘Bridgestone BOX’ı tasarladı.

Brisa’nın yenilikçi bir hizmeti olan ve aynı zamanda satış kanallarında farklılaşma modeli de olan Bridgestone BOX, araç sahiplerine ihtiyaç duydukları noktalarda satış ve hizmet sunulmasını sağlıyor.

Akpulat: “Bridgestone BOX, hızlı ve sürdürülebilir bir lastik satış ve hizmet kanalı modeli olacak”

Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, “Sorumluluğumuzun sadece lastik üretmek ve satmakla sınırlı olmadığının farkındayız. Brisa’nın vizyonu “gelecek için en iyi yolculuğu tasarlamak”. Vizyonumuzun ışığında ve müşteriyi merkeze alan iş anlayışı değerlerimizle her zaman müşterimizin yanında ve araç sahiplerinin yakınında olmak zorundayız. Bridgestone BOX ile özellikle kadın sürücülerin büyük sıkıntı çektikleri bir duruma son veriyoruz, onları sanayi sitelerine gitme zorunluluğundan kurtarıyoruz. Bridgestone BOX konumlandığı kolay erişilebilir noktalardaki varlığı ile, seyahat edenlerin hizmetlere ulaşma zorluğunu gözönüne aldığımızda, kendilerine en iyi çözümü sunacaktır. Bir diğer yandan, hizmetin talep edildiği noktalarda, hem yüksek müşteri memnuniyeti sağlayacak hem de hızlı ve sürdürülebilir bir lastik satış ve hizmet kanalı modeli olacak” şeklinde konuştu.

Bridgestone BOX: Gerektiği zaman gerektiği yerde konumlanan tam teçhizatlı satış ve servis noktası

Gerektiği zaman gerektiği yerde konumlanan tam teçhizatlı satış ve servis özelliği taşıyan Bridgestone BOX’ta, lastik sökme takma, balans, nitrojen dolumu, akü değişimi, yağ değişimi, klima gazı dolumu gibi sürücülerin yolculuk anında en çok ihtiyaç duydukları hizmetler verilecek.

Bridgestone BOX, araç sahiplerinin lastik alımı ve servis ihtiyaçlarını karşılamaları açısından en çok zorlandıkları yerlerde konumlanacak. Sürücülerin en çok kullandığı haftasonu ve tatil güzergahları gözden geçirilerek, mevsimsel ihtiyaçları da dikkate alınarak, Bridgestone BOX, yaz döneminde Çeşme’de hizmete sunuldu.

Brisa bir yenilikçi fikri daha hayata geçirdi

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.