Brisa ‘Bridgestone Box’ ile her yere ulaşacak

Brisa ‘Bridgestone Box’ ile her yere ulaşacak

Farklı uygulamalarıyla dikkat çeken Brisa, bu kez de bayisi bulunmayan yerlerde hizmet verebilmek için ‘Bridgestone Box’ı geliştirdi. Konsepti şirket...

Farklı uygulamalarıyla dikkat çeken Brisa, bu kez de bayisi bulunmayan yerlerde hizmet verebilmek için ‘Bridgestone Box’ı geliştirdi.

Konsepti şirket içinde geliştirilen, lastik satış ve servis hizmetini ‘araç sahiplerinin ihtiyaç duyduğu her yerde’ verebilmek için tasarlanan Bridgestone Box’ta, sürücülere, lastik satış, sökme-takma, balans ayarı, nitrojen dolumu, akü ve yağ değişimi, klima gazı dolumu gibi yolculuk anında en çok ihtiyaç duyulan hizmetler verilecek. Yaklaşık 150 bin dolara malolan iki konteynerden oluşan Bridgestone Box’ların sayısının, yıl sonuna kadar 20’ye ulaşmasının planlandığı belirtiliyor.

Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Levent Akpulat, “Bridgestone Box konumlandığı kolay erişilebilir noktalardaki varlığıyla seyahat edenlerin hizmetlere ulaşma zorluğunu da giderecek. Diğer yandan, hizmetin talep edildiği noktalarda, hem yüksek müşteri memnuniyeti sağlayacak, hem de hızlı ve sürdürülebilir bir lastik satış ve hizmet kanalı modeli olacak” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.