Brisa’dan Toyota Corolla Hybrid için  çevre dostu Bridgestone Ecopia

Brisa’dan Toyota Corolla Hybrid için çevre dostu Bridgestone Ecopia

“Çevrecilik” ve “güvenlik” performanslarını inovatif bir biçimde birleştiren Bridgestone EP150 lastikleri, hafif konstrüksiyonları sayesinde sessiz ve konforlu bir sürüş imkânı sunuyor.

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, Türkiye’nin en çok satan hibrit aracı Toyota Corolla için Bridgestone Ecopia EP150 çevre dostu lastikleri geliştirdi. “Çevrecilik” ve “güvenlik” performanslarını inovatif bir biçimde birleştiren Bridgestone EP150 lastikleri, hafif konstrüksiyonları sayesinde sessiz ve konforlu bir sürüş imkânı sunuyor.

Tüm dünyada araç üreticileri, fosil yakıt kullanımını azaltmak amacıyla elektrikli ve hibrit araçlar geliştirmeye ve üretmeye yönelirken, bu araçlarda kullanılacak lastiklerin performans beklentisi ve özellikleri de değişime uğruyor.

Güçlü AR-GE’si ile elektrikli ve hibrit araçların lastik beklentilerini karşılamak üzere çalışmalarına hız veren Brisa, yuvarlanma direnci daha düşük, daha az emisyon ve gürültü oluşturan, daha düşük ağırlığa sahip yeni konsept ürünler üzerinde çalışıyor. Brisa, son olarak, Türkiye’nin en çok satan hibrit aracı Toyota Corolla için özel çevre dostu Bridgestone Ecopia EP150 lastiklerini geliştirdi.

205/55R16 ve 195/65R15 ebatları ile Toyota Corolla Hybrid’e özel geliştirilen Bridgestone EP150 lastiklerinde kullanılan inovatif teknolojiler sayesinde lastiğin yuvarlanma direnci azaltılarak yakıt verimliliği artırıldı. Bridgestone EP150 lastikler, özel çevre dostu desenleri sayesinde yakıt tüketimini azaltırken zemine daha iyi tutunma sağlıyor. Güvenlik ve konfordan taviz vermeden daha uzun kullanım ömrüne sahip bu lastikler, hafif konstrüksiyonları sayesinde sessiz ve konforlu bir sürüş imkânı sunuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.